Βαθμολογία

Αναγέννηση Καλοχωρίου: Θα δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο (PICS@VIDEO)

Ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στο νομό της Λάρισας είναι η Αναγέννηση Καλοχωρίου. Ιδρύθηκε το 1969 και έχει αναδείξει πολλούς και μεγάλους παίκτες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Καλοχώρι ξεκίνησε από πέρυσι μια νέα προσπάθεια που έχει ως στόχο την επιστροφή στα «δικά» του παιδιά. Η νέα σεζόν βρίσκει το σύλλογο στην Β’ ΕΠΣΛ και είναι δεδομένο πως όλοι είναι αποφασισμένοι για μια νέα αρχή και ένα λαμπρό μέλλον! Την Πέμπτη (23/8) τελέστηκε και ο καθιερωμένος Αγιασμός. 

Η ομάδα

Από πέρυσι στην προεδρία της ομάδας είναι ένας άνθρωπος πολύ γνωστός σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους ο κ. Γιάννης Σαμπάνης. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος του Καλοχωρίου διετέλεσε διαιτητής για 22 ολόκληρα χρόνια (1985-2007) και την περίοδο 1999 – 2003 μας εκπροσωπούσε ως επόπτης στην Α’ Εθνική.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών στο athleticlarissa…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ (Πρόεδρος)

Ο ίδιος όσον αφορά την ομάδα του δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις ομάδες και στους παράγοντες – προπονητές και φιλάθλους. Να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία χωρίς τραυματισμούς παικτών και να μην υπάρχουν ακρότητες και επεισόδια στα γήπεδα. Μόνο να προέχει το «ευ αγωνίζεσθε».

Ο αθλητισμός και ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο ενώνει και δεν διχάζει. Θέλουμε να κάνουμε μια αξιοπρεπή χρονιά στην κατηγορία, οι παίκτες να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν με όρεξη και μεράκι και να πετύχουν το στόχο τους. Πρέπει όλοι να δώσουμε βάση στα νέα παιδιά και εμείς οι πρόεδροι να καταλάβουμε πως ανήκουμε σε ερασιτεχνικές ομάδες και όχι επαγγελματικές, γιατί μόνο τότε θα έχουμε υγιή αθλητισμό».

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΑΓΚΑΣ (Προπονητής)

">http://

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΗΣ (Προπονητής Ακαδημίας)

">http://

ΠΑΡΗΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΟΥ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ (Ποδοσφαιριστής)

">http://

Εικόνες από την προπόνηση και τον Αγιασμό της Αναγέννησης Καλοχωρίου

Πλάνα από την προπόνηση της Αναγέννησης Καλοχωρίου

">http://

Και η ακαδημία της ομάδας…