Βαθμολογία

Φιλική επικράτηση για Απόλλωνα Λάρισας στην Σιάτιστα (PICS)

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, ο Απόλλων Λάρισας δείχνοντας καλά «σημάδια», ανά τακτά χρονικά σημεία επικράτησε στο γήπεδο της Σιάτιστας του τοπικού Μακεδονικού με σκορ 3-1.

Οι Λαρισαίοι ήταν σαφώς ανώτεροι και δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στην νίκη. Ο τεχνικός της "κυανόλευκης" ΠΑΕ κ. Μαρσέλο Τροίζι, είχε την ευκαιρία να δει ποιός είναι ο βαθμός ετοιμότητας των παικτών του, καίτοι η ομάδα βρίσκεται ακόμη στην μέση του βασικού σταδίου προετοιμασίας της.

Χρησιμοποιήθηκαν κάποιοι παίκτες που ήθελε η τεχνική ηγεσία να διαπιστώσει, κατά πόσο μπορούν να βοηθήσουν τον Απόλλωνα, φέτος και κάποιοι αν αξίζει τελικά να φορέσουν την φανέλα του. Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παιδιά προσπάθησαν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, έστω και κάτω από αρκετή ζέστη.

Χρησιμοποιήθηκαν δυο ενδεκάδες, ενω ο νεαρός τερματοφύλακας Γιάννης Σπηλιόπουλος δεν αγωνίσθηκε εξαιτίας κάποιων μικροενοχλήσεων που ένοιωσε στο δεξί του πόδι.

Μόλις στο 8' ο Τασιούλης μετά από μια καταπληκτική ενέργεια του, ανατράπηκε μέσα στην μικρή περιοχή και το πέναλτι που κέρδισε το μετέτρεψε σε γκολ (0-1) από τα 11 μέτρα ο Marcolino. Στο 34' από περίφημη μπαλιά του Marcolino, o Δημήτρης Τασιούλης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 0-2.

Στο 65' μείωσαν με φάουλ οι γηπεδούχοι. Στο 71' οι Λαρισαίοι πέτυχαν ένα εκπληκτικό γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Lucas Ramos με εντυπωσιακή "τριαντάρα" μπαλιά βρήκε τον Βαγενά στα αριστερά, που έβγαλε αμέσως την σέντρα για να "πεταχθεί" ο Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος και με δυνατό πλασέ να κάνει το τελικό 1-3. Οι παίκτες του Απόλλωνα απώλεσαν και άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν, ενώ και οι γηπεδούχοι έδειξαν καλά στοιχεία.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτογλίδης, Κακάμης, Ταουσάνης (35' Αγιώτης), Γιαλαμίδης, Τουγλής, Μπιμάι (40' Lucas Ramos), Χατζής, Μπουλγουρίδης, Γκουντρουμπής, Marcolino, Τασιούλης.

- Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν ακόμη και οι Μαντζάρης, Τσιάτας, Βαγενάς, Κοντοθανάσης, Λουκάς, Καμπέρης, Ρενάτο, Γαρυφαλλόπουλος, Παπαγεωργίου και Μπέικος.

Στο παιχνίδι παραβρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει τόσο με τον προπονητή κ. Τροίζι, όσο και με τον τεχνικό διευθυντή κ. Θωμά Κυπαρίσση, για όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο.