Βαθμολογία

Επαγγελματίες επτά «μικροί» στον Πλατανιά

Ο Πλατανίας ενισχύεται ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, που θα τον βρει μετά από αρκετά χρόνια στη Β’ Εθνική, ωστόσο φροντίζει να κάνει και κινήσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη (21/8) η χανιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι επτά παίκτες προερχόμενοι από την Κ19 υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Βενιζέλο Πενταράκη, Φράνκο Λάμτσε, Δημήτρη Τσακμάκη, Μάριο Πουρζιτίδη, Μάνο Σμυρλάκη, Χάρη Ποζατζίδη και Γιώργο Αμαραντίδη οι οποίοι προωθήθηκαν στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει, ότι έπειτα από εισήγηση των αρμόδιων προπονητών, υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια με την ομάδα μας, επτά παίκτες προερχόμενοι από την Κ19 του συλλόγου.

Συγκεκριμένα επαγγελματικά συμβόλαια με την ΠΑΕ Πλατανιάς υπέγραψαν οι: Πενταράκης Βενιζέλος (τερματοφύλακας – 2000) Λάμτσε Φράνκο (πλάγιος μπακ & στόπερ – 1999) Τσακμάκης Δημήτριος (αμυντικός μέσος & στόπερ – 1999) Πουρζιτίδης Μάριος (στόπερ – 1999) Σμυρλάκης Μάνος (μέσος – 1999) Ποζατζίδης Χάρης (επιθετικός -1999) Αμαραντίδης Γεώργιος (επιθετικός – 1999)

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Αμανατίδης, εύχονται στα παιδιά αυτά καλή επιτυχία και λαμπρή σταδιοδρομία. Επειτα από την υπογραφή των συμβολαίων, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, Βασίλης Αμανατίδης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Αυτά τα παιδιά αποτελούν μόνο την αρχή. Στο μέλλον και έπειτα από τη δημιουργία μιας νέας ομάδας στα τμήματα υποδομών, ο βασικός κορμός του Πλατανιά θα αποτελείται από παίκτες που θα βγαίνουν από τα τμήματα υποδομής μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές που εργάστηκαν με αυτά τα παιδιά μέχρι σήμερα, τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Μαθιουλάκη, τον προπονητή κ. Πάουλο Κάμπος για την επιμέλεια που έδειξε στην αξιολόγηση των παικτών αυτών και φυσικά τον πρόεδρο, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, τον βασικό χρηματοδότη της προσπάθειας που κάνουμε σε όλα τα επίπεδα.

Θα ήθελα επίσης να κάνω μια σημείωση για τα όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στην προετοιμασία όλες αυτές τις ημέρες στο Μάλεμε και προέρχονται από τα τμήματα υποδομής. Οσα παιδιά είναι κοντά στο όριο ηλικίας θα συνεχίσουν στην Κ19 και μέσα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και όποτε κρίνει ο κ.Κάμπος, θα ανέβουν ως επαγγελματίες στην πρώτη ομάδα. Για τους παίκτες που δεν είναι στο όριο ηλικίας, δεσμεύομαι προσωπικά να τους βοηθήσω αν θελήσουν οι ίδιοι, με ομάδες της Γ’ Εθνικής και ενδεχομένως της Β’ Εθνικής”».

Έρχεται... Βραζιλιάνος

Από εκεί και πέρα, οι Χανιώτες ενημέρωσαν ότι το πρωί της Τετάρτης (22/8) θα αφιχθεί στα Χανιά ένας Βραζιλιάνος επιθετικός προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση. Αν και η ΠΑΕ δεν γνωστοποίησε το όνομά του, όλα δείχνουν πως αυτός θα είναι ο Μιγκέλ Μπιανκόνι.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει ότι αύριο -πρωινές ώρες- θα φτάσει στα Χανιά, για το τελικό στάδιο των συζητήσεων, Βραζιλιάνος επιθετικός με τον οποίο η ομάδα μας βρίσκεται εδώ και καιρό σε επαφές».