Βαθμολογία

Κάτοικος Ριζούπολης ο Λούκιτς

«Σάρκα και οστά» πήρε η μεταγραφή του Αντρέι Λούκιτς στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» αναζητούσε έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας και το βρήκε στο πρόσωπο του Κροάτη άσο.

Έτσι, αφού τα βρήκε με τη Μπράγκα στην οποία και ανήκει, την Τρίτη (21/8) ανακοίνωσε τον δανεισμό του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Κροάτη ποδoσφαιριστή Άντρει Λούκιτς. Γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Όσιγεκ και Σιμπάλια».

Και Οριουέλα

Επίσημη μορφή πήρε την Τρίτη (21/8) η μεταγραφή του Ματίας Οριουέλα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού αριστερού οπισθοφύλακα, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές για «αρπακτικά που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο ελληνικό ποδόσφαιρο εις βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών».

Ο 26χρονος άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τεμπερλέι ενώ έχει περάσει και από τις Εστουδιάντες, Κίλμες και Τίγκρε. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματίας Οριουέλα Μπονίνο. Γεννημένος στις 17 Φεβρουαρίου 1992, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει παίξει σε Τέμπερλει, Τίγκρε, Εστουδιάντες, Κίλμες και Μορόν. Πρόκειται για τον ποδοσφαιριστή που έφερε στην Ελλάδα ο Απόλλωνας, εξαφανίστηκε για εικοσιτέσερις ώρες από το ξενοδοχείο, άλλα τελικά υπέγραψε στην ομάδα μας κόντρα στη θέληση "αρπακτικών" που προσπαθούν να κάνουν δουλειές στο Ελληνικό ποδόσφαιρο σε βάρος ομάδων και ποδοσφαιριστών».