Βαθμολογία

Πνίγηκε με... σουβλάκι 45χρονη στην Καρδίτσα

Ασύλληπτη τραγωδία στην Καρδίτσα. Μια 45χρονη έχασε τη ζωή της στο Νεοχώρι το βράδυ της Δευτέρας (20/8), αφού... πνίγηκε με σουβλάκι! Η άτυχη γυναίκα που διέμενε στην Αθήνα και είχε πάει για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της έτρωγε με την οικογένειά της σε ψησταριά της περιοχής, όταν κατά τις 22.15 η παρέα της την είδε έντρομη να χάνει τις αισθήσεις της.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, η γυναίκα στραβοκατάπιε και οι παρευρισκόμενοι προσπάθησαν να τις δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Τις δραματικές στιγμές προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν με το ΕΚΑΒ, καθώς τις καθημερινές δεν υπάρχει στην περιοχή αγροτικός γιατρός.

Ο φαρμακοποιός που είχε το κατάστημά του δίπλα στην ψησταριά κατάφερε να την επαναφέρει, ενώ λίγο αργότερα έφτασε και αναισθησιολόγος, με τη γυναίκα να δείχνει σημάδια βελτίωσης.

Ανέπνεε κανονικά και μιλούσε με τους γύρω της, τους οποίους και αναγνώριζε. Παρόλα αυτά, έπαθε νέα κρίση, με τον αναισθησιολόγο να προσπαθεί να την επαναφέρει ξανά, ενώ το ασθενοφόρο έφτασε στις 23.10 και της παρείχε οξυγόνο. Παρόλα αυτά, δεν ανέκτησε τις αισθήσεις της και λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή. Στη σορό της άτυχης γυναίκας θα γίνει νεκροψία, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.