Βαθμολογία

Κρίσιμη εβδομάδα

Πρέπει να προχωρήσει η διαδικασία σύστασης ΠΑΕ. Πρέπει να ανοίξει το μετοχικό κεφάλαιο προς κάλυψη. Με τον χρόνο να πιέζει, ο Ηρακλής πρέπει να προχωρήσει. Η εβδομάδα που ξεκινά εκτιμάται ως ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Σε αγωνιστικό-μεταγραφικό επίπεδο, ο Ηρακλής έχει σχεδόν συμπληρώσει το παζλ. Εκκρεμεί η έλευση του Μουμίν που τον θέλει πολύ ο Μυροφορίδης και με την πίεση που ασκεί, υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα ενταχθεί στην ομάδα. Εφόσον δύσκολα θα προχωρήσει για φορ και Πουρτουλίδη ο Ηρακλής, το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο διοικητικό-οικονομικό κομμάτι.

Περιμένοντας τον Σορούρ

Σε διοικητικό-οικονομικό επίπεδο ο Ηρακλής συνεχίζει να βρίσκεται στη διαδικασία επαφών με τον Καρίμ Σορούρ. Ο Αιγύπτιος έχει τονίσει πως εφόσον ανοίξει τραπεζικός λογαριασμός και εγκριθεί η διαδικασία απόκτησης μετοχών από τη σύζυγό του, Σάρα Ομάρ, θα έρθει στη Θεσσαλονίκη. Θεωρητικά αυτό υπολογίζει ο ίδιος να συμβεί στη διάρκεια της εβδομάδας.

Δεδομένη η αναζήτηση

Πέραν όμως της περίπτωσης Σορούρ, στη Μίκρα αναζητούν τον τρόπο της οικονομικής εξασφάλισης του φετινούς εγχειρήματος. Έχει μεταφερθεί η αισιοδοξία πως «θα βγει η χρονιά», όπως και η προφανής θέση πως η φετινή επένδυση στον Ηρακλή μπορεί να φανεί επικερδής για κάποιον επιχειρηματία βάσει της προφανούς αγωνιστικής δυνατότητας της ομάδας να πάρει την άνοδο και να υπερπολλαπλασιάσει τα έσοδά της τη νέα σεζόν.

Με τις χορηγίες που είναι στα σκαριά και τις επαφές να συνεχίζονται αδιάκοπα στη Μίκρα, οι «κυανόλευκοι» αισιοδοξούν σύντομα να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι δεδομένο πως αν βρεθεί ένας δυνατός οικονομικός παράγοντας (είτε ο Σορούρ, είτε κάποιος άλλος…) τα πράγματα στην οικονομική «μάχη» εξασφάλισης που δίνει ο Ηρακλής, θα είναι απλούστερα.

Metrosport