Βαθμολογία

Χρήσιμα συμπεράσματα για Δαμάσι και Αμπελώνα

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλαν οι προπονητές του Δαμασιακού και του Αμπελωνιακού στη φιλική αναμέτρηση το απόγευμα της Κυριακής 19 Αυγούστου. Ήταν ένα ματς που πήρε ο Αμπελωνιακός με 2-0 και είδαμε πολλές δοκιμές σε πρόσωπα και θέσεις. 

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στην 4η εβδομάδα της προετοιμασίας και όπως είναι λογικό ήταν φανερά ανέτοιμες, ωστόσο είδαμε αρκετά χρήσιμα στοιχεία του παιχνιδιού τους. Το ματς χωρίς ρυθμό και φάσεις τα πρώτα λεπτά του αγώνα. 35' τραυματισμός και αναγκαστική αλλαγή του Τσετιροκλή. Σουτ του Νάτση έξω από την περιοχή στο 38'.

Ένα λεπτό αργότερα το 0-1 με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Παπαγεωργίου, που κατέληξε στο αριστερό παράθυρο του Μιγδάνη. Ωραία πάσα του Παπαγεωργίου στον Χοντζάϊ που με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει ανεπιτυχώς.

Στο 58' σουτ του Χόντζάϊ εκτός περιοχής. Στο 79' το 0-2 με τον Μπαλατσό που σούταρε από  πλάγια, έξω από την περιοχή δοπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

Χαμένο τετ α τετ στο 83' από τον Αστέριο Λέτσιο. Πολύ καλό σουτ έξω από την περιοχή του Στέλιου Λούτσου, πέρασε ξυστά από το αριστερό κάθετο δοκάρι του κίπερ του Αμπελωνιακού.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Γεωργαντζιάς, Καρέντζος, Ιωαννίδης, Πρατσίλας, Νάτσης, Δούκας, Δ.Μουσιάρης, Καλφούντζος, Τσιάλτας, Λούτσος.

Αναπληρωματικοί: Σεΐζης, Σ.Λέτσιος, Θ.Μουσιάρης, Αγραφιώτης, Χασιώτης, Δεληχάς, Ντόκος, Μπακαΐμης, Α.Λέτσιος, Κ.Σουγλής 

Απουσίαζαν λόγω τραυματισμού ή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι: Γκουτζουρέλας, Στ.Σουγλής, Λόλας, Οικονόμου.

Αμπελωνιακός (Κώστα Μαντζιώκας): Βραζιτίκος, Χατζούλης, παίκτης υπό δοκιμή, Λιάκος, Τεκέδης, Τσετιροκλής, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Γούτος, Βούκιας, Φλέγκας.

Αναπληρωματικοί: Καριπίδης, Τράντος  (υπό δοκιμήν) Κατσής, Χόντζάϊ, Χατζηγιάννης, Μαυρίδης, Ντέιβιντ, Νάκε, Βαλάτσος. 

Διαιτητής του αγώνα ο Χρήστος Νάκας ενώ γιατρός η Ελένη Μπέμπου.

*** Επόμενο φιλικό για τον Δαμασιακό το ερχόμενο Σάββατο 25/8 μέσα στο Αργυροπούλι με τη Δόξα, ενώ για τον Αμπελωνιακό την ίδια μέρα με το Φαλανιακό μέσα στη Φαλάνη.

Πηγή: asteriosstelios.blogspot.com