Βαθμολογία

Βραδιά με πολύ χορό και λάμψη στα Βούναινα (PICS@VIDEO)

Το Σάββατο (18/8) η ομάδα των Βουναίνων πραγματοποίησε την ετήσια χοροεσπερίδα στην πλατεία του χωριού παρουσία αρκετών παρευρισκομένων.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από τους τοπικούς παράγοντες βρέθηκαν ο πρώην δήμαρχος Κιλελέρ κ. Ρίζος Κομίτσας οι δημοτικοί σύμβουλοι Κιλελέρ κ. Χρήστος Χατζούλης, κ. Κώστας Φιλιππούλης και η κ. Όλγα Αγγλοπούλου. Από τον δήμο Μακρυχωρίου ο δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Τσέτσιλας. Από την ΕΠΣΛ παρόντες ήταν οι κ. Κώστας Κουρδής και Κώστας Μπανιάς.

Φυσικά στο χορό βρέθηκε ο προπονητής της ομάδας κ. Βασίλης Ταχτιντής, η ομάδα, η διοίκηση των Βουναίνων με τον πρόεδρο κ. Κώστα Μερτζανίδη. Όμως τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στην «χρυσή» χορηγό της ομάδας για πολλά χρόνια την κ. Άννα Χατζησαββίδου, στο πλευρό της είχε τον αγαπημένο της γιο κ. Νίκο Σοφή. Αξίζει να αναφέρουμε πως η κ. Άννα Χατζησαββίδου εκτός ότι είναι μια πετυχημένη επιχειρηματίας στην Γερμανία για πολλά χρόνια, είναι και ένας εξαιρετικός άνθρωπος αφού δεν ξεχνάει ποτέ τις ρίζες της και βοηθάει όλους τους ανθρώπους με όποιον τρόπο μπορεί. Το γλέντι «άναψε» για τα καλά, η ορχήστρα ήταν εξαιρετική με κορυφαίο το κλαρίνο και ο χορός με πολύ κέφι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ομάδα των Βουναίνων κάνει και πάλι τον αγώνα της για να επιστρέψει στην Α’ ΕΠΣΛ αφού είναι ο πόθος όλων…

Το athleticlarissa ήταν εκεί και σας μεταφέρει χαρακτηριστικές εικόνες…

Βίντεο του athleticlarissa από τον χορό της ομάδας…

">http://

">http://

Δείτε την «χρυσή» χορηγό της ομάδας Άννα Χατζησαββίδου να χορεύει με την καρδιά της…

">http://