Βαθμολογία

Φιλική επικράτηση του Οικονόμου (4-2)

Ο σύλλογος της Τσαριτσάνης κέρδισε σε φιλικό προετοιμασίας τον ΑΣ Μετέωρα. Καλό πρόσωπο έδειξε ο Οικονόμος στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Γκαμπέτας με διαγώνιο σουτ στο 7’, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Οικονόμος διπλασίασε τα τέρματα του με ψύχραιμο πλασέ του Τόλιου. Τα Μετέωρα μείωσαν στο 12’ με πλασέ του Σκόνδρα στη δεξιά γωνία του Νούσια.

Στο 57’ μετά από πολύ καλή συνεργασία Καραγκούνη και Γαλάνη, ο Μουλτσιάς ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1, με την ομάδα της Καλαμπάκας να μειώνει σε 3-2 στο 67’ με κεφαλιά του Μαρούδα. Το τελικό 4-2 έγραψε στο 87’ ο Ντούφας με διαγώνιο σουτ στην κίνηση.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Γκαμπέτας, Μπουμπουνάρας, Τσακάλι, Γαλάνης, Χάμος, Πετράκης, Καλφούτζος, Καραλούλης, Τόλιος, Καραγκούνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Αναστασίου, Μιφτάρι, Δραχαλίβας, Κατσιαμάγκας, Μουλτσιάς, Περτζιόνι, Ντούφας.

ΑΣ Μετέωρα (Γιώργος Βακουφτσής): Ζαρόπουλος, Παπαευθημίου, Ιωαννίδης, Φορτούνης, Μάρκος, Σκόνδρας, Γεωράκης, Ιωάννου, Ουζούνογλου, Συράκος, Λίτσιος.
Αγωνίστηκαν και οι: Γεωργίου, Μερτσιότης, Μανώλης, Χριστοδουλόπουλος, Ανδρεόπουλος, Νταμπουράς, Πολυζόπουλος, Αυγέρος, Μπέντζας, Μαρούδας, Γρηγορίου

Πηγή: radioelassona.gr