Βαθμολογία

Σημαντικές προσθήκες για τον Δαμασιακό (PICS)

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασιακός ανακοινώνει την απόκτηση 3 ακόμη ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας να πετύχει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Λάρισας.

Οι προσθήκες του Βασίλη Πρατσίλα και του Ηλία Καλφούντζου που έχουν παραστάσεις και συμμετοχές σε Super και Football league (πάρα το νεαρό της ηλικίας τους) θα δώσουν σημαντικές λύσεις και ποιότητα στον προπονητή Νίκο Χρόνη, όπως φυσικά και ο Άγγελος Λέτσιος που επέστρεψε με όρεξη για διακρίσεις. Και οι τρεις παίκτες στις πρώτες τους δηλώσεις τόνισαν πώς εύχονται τόσοι οι ίδιοι και όσο και η ομάδα μέσα από σκληρή δουλειά να πετύχει τους στόχους της. Επίσης ευχήθηκαν υγεία και καλό πρωτάθλημα σε όλους τους παίκτες του πρωταθλήματος.

Ηλίας Καλφούντζος

Ετών 20

Αγωνίζεται ως full back από την αριστερή πλευρά και κατάγεται και ζει στο Κουτσόχερο Λάρισας.

Έπαιξε: Απόλλων Λάρισας,ΠΑΕ ΑΕΛ (εφηβικό), Νίκη Μιχαήλ, ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης (Football league + Super League), Κηφισιά (Γ' Εθνική), Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας (Γ' Εθνική) Ολυμπιακός Βόλου (Γ' Εθνική).

Άγγελος Λέτσιος

Ετών 23

Αγωνίζεται ως πλάγιος αμυντικός και μέσος και αριστερά και δεξιά.

Επέστρεψε στο Δαμασιακό από την Ελπίδα Μεσοχωρίου.

Βασίλης Πρατσίλας

Ετών 20

Αγωνίζεται στο κέντρο στης άμυνας

Έπαιξε: ΑΕΛ (ερασιτεχνική) Δαμασιακό, ΠΑΕ Τυρνάβος  (Β' Εθνική), ΠΑΕ ΑΕΛ  (Κ20 Football League), Τύρναβος 2005 (Α' ΕΠΣΛ)Αετός Καλοχωρίου, Απόλλων Λάρισας  (Football League).