Βαθμολογία

Τριπλή ενίσχυση για τον Ήφαιστο Λήμνου

Συνεχίζει να ενδυναμώνεται εν όψει της συμμετοχής του στην Α1 ο Ήφαιστος Λήμνου. Το Σάββατο (18/8) ανακοίνωσε τρεις μαζεμένες μεταγραφές, καθώς απέκτησε τους Χρήστο Μαραβέγια, Γιώργο Γαρέζο και Θοδωρή Μπακέα. Ο Μπακέας θα αποτελέσει τον νεότερο παίκτη του ρόστερ, όντας μόλις 18 ετών, όπως και ο Μαραβέγιας, ενώ ο Γαρέζος είναι 23χρονος γκαρντ.

Αναλυτικά: «Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Χρήστο Μαραβέγια, Γιώργο Γαρέζο και Θοδωρή Μπακέα οι οποίοι εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας μας και θα αποτελέσουν τις νέες βάσεις πάνω στις οποίες θα χτιστεί ένα ελπιδοφόρο μέλλον για τον Ήφαιστο Λήμνου.

Ο 18χρονος Λημνιός γκαρντ , Χρήστος Μαραβέγιας ξεκίνησε από τον Αστέρα Καβάλας απ’ όπου πέρυσι πήγε στον ΠΑΟΚ και πλέον επιστρέφει στο νησί του για λογαριασμό του Ηφαίστου Λήμνου. Γεννήθηκε στις 18 Ιουλίου 2000 στην Καβάλα και έχει ύψος 1.86.

Ο 23χρονος γκαρντ, Γιώργος Γαρέζος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 20 Νοεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1,98. Οι ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε είναι ο Ηρακλής(Α2), ο Αργοναύτης (Β’ Εθνική) , το Πευκοχώρι (Β Εθνική) και η Γέφυρα (Β’ Εθνική).

Ο Θοδωρής Μπακέας είναι ο νεότερος της παρέας μας για τη φετινή χρονιά.  O 18χρονος παίκτης έχει ύψος 1.96 και γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2000 στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο νεαρός γκαρντ αναδείχθηκε μέσα από το εξειδικευμένο προπονητικό πρόγραμμα της Ακαδημίας Ανάπτυξης Αθλητών, με την οποία ξεχώρισε και διακρίθηκε στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ. Σας καλωσορίζουμε στον Ήφαιστο Λήμνου».