Βαθμολογία

Μπακαλάρος: «Καλύτεροι από πέρσι, δεν φεύγει ο Ελευθεριάδης»

Βέβαιος πως η Παναχαϊκή έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής εμφανίστηκε ο Κώστας Μπακάλαρος. Ο πρόεδρος των «κοκκινόμαυρων» ανέφερε πως η ομάδα έχει κάνει καλές μεταγραφές και είναι πιο ποιοτική από πέρσι.

Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα αποχώρησης του Χρήστου Ελευθεριάδη από την ομάδα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο περαιτέρω ενίσχυσης «αν υπάρξει κάτι ιδιαίτερο». Αναλυτικά όσα δήλωσε την Παρασκευή (17/8) στην εφημερίδα «Κόσμος»:

«Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και φαίνεται από την αρχή. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά φέτος. Η φετινή Παναχαϊκή είναι πιο καλή και πιο ποιοτική ομάδα από πέρυσι και έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα που  έχει φέρει η ομάδα στα φιλικά παιχνίδια  δείχνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι πιο σωστή, πιο οργανωμένη και πιο τεχνική ομάδα από πέρυσι. Έχουμε  κάνει καλές μεταγραφές και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της ομάδας».

Σε ερώτηση για τη σέντρα του πρωταθλήματος: «Είναι σίγουρο ότι ξεκινάμε το Σαββατοκύριακο 22−23 Σεπτεμβρίου και για αυτή την ημερομηνία ετοιμάζεται η Παναχαϊκή».

Για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Χρήστου Ελευθεριάδη: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα Ελευθεριάδη. Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ηρακλή και δεν φεύγει κανένας παίκτης από την ομάδα. Ξεκαθαρίζω ότι ούτε πρόταση υπάρχει, ούτε σκέψη υπάρχει να δώσουμε κάποιον παίκτη της ομάδας».

Για το ενδεχόμενο να γίνει και άλλη μεταγραφή: «Η ομάδα είναι πάνοπλη. Αν υπάρξει κάτι ιδιαίτερο, κάτι εξαιρετικό είναι ανοικτό να πάρουμε έναν παίκτη ακόμα».