Βαθμολογία

Με 30 παίκτες η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας!

Έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη φάση της προετοιμασίας του, στην Λάρισα ο Απόλλων Λάρισας αναχωρεί την Παρασκευή το πρωί στις 9 η ώρα για το βασικό στάδιο, που θα πραγματοποιηθεί στους Φιλιππαίους Γρεβενών.

Η ομάδα της Λάρισας θα διαμείνει στο Hotel "Leonidas" όπου διαθέτει και δικές του γηπεδικές εγκαταστάσεις, μέχρι τις 25 Αυγούστου. Στην αποστολή μετέχουν 29 ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ο υπό δοκιμήν Αλβανός εξτρέμ Ρενάτο.

Στους Φιλιππαίους θα πάνε οι εξής παίκτες: Κουτογλίδης, Μαντζάρης, Σπηλιόπουλος (τερματοφύλακες), Καμπέρης, Σκούπρας, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Λίταινας, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Γκουντρουμπής, Κοντοθανάσης, Lucas Ramos, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιάτας, Λουκάς, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Τσικρικάς, Παπαγεωργίου, Τουγλής, Ζαίμι, Μπέικος και Αγιώτης.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο Τεχνικός διευθυντής Θωμάς Κυπαρίσσης, ενώ κοντά στην ομάδα θα είναι ο γενικός αρχηγός Γιώργος Θάνος, ο τεχνικός Marcello Troizi, ο νέος γυμναστής Κυριάκος Γιάγκου, ο προπονητής τερματοφυλάκων Μπάμπης Μπακαρός, ο μασέρ Θωμάς Γιαννόπουλος.