Βαθμολογία

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στοχεύοντας στην πρόκριση

Η μεγάλη ώρα των ελληνικών ομάδων στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε… ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καλούνται να αποκλείσουν Σπαρτάκ Μόσχας και Σέλτικ αντίστοιχα και να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματική της διοργάνωσης.

Η αρχή γίνεται στις 20:30 στη μακρινή Μόσχα. Εκεί, ο «Δικέφαλος του Βορρά» καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ του 3-2 στην Τούμπα, κάνοντας ακόμα μία υπέρβαση.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά», που μόνο με αμυντικό προσανατολισμό δεν θα παρουσιαστεί στο «Οτκρίτιε Αρένα», θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τους Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα - από τα δεξιά προς τα αριστερά – τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Βιεϊρίνια, στον άξονα τους Μαουρίτσιο – Κάνιας, στα πλάγια τους Λημνιό – Ελ Καντουρί και στην επίθεση τον Πρίγιοβιτς.

Στις 21:00 στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ με προίκα το 1-1 της Σκωτίας, φιλοξενεί τη Σέλτικ και θέλει να κάνει το δεύτερο καθοριστικό βήμα με τελικό τους ομίλους. Ο Εβρίτης τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με τη Γλασκώβη, αντικαθιστώντας μόνο στο κέντρο τον τιμωρημένο Γαλανόπουλο με τον Άλεφ.

Έτσι, τερματοφύλακας θα είναι ο Μπάρκας, δεξί μπακ ο Μπακάκης, αριστερό ο Χουλτ και στο κέντρο της άμυνας οι Οικονόμου – Λαμπρόπουλος. Δίπλα από τον Άλεφ στον άξονα θα είναι ο Σιμόες, στο δεξί «φτερό» ο Κλωναρίδης, στο αριστερό ο Λόπες και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Λιβάγια, ο Μπακασέτας.