Βαθμολογία

Πεντάρα του Απόλλωνα Λάρισας στο πρώτο φιλικό (PICS)

Στο πρώτο φιλικό ξεμουδιάσματος που έδωσε ο Απόλλων Λάρισας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου επικράτησε με το ευρύ σκορ 5-0 του Αμπελωνιακού (ομάδα Α΄ ΕΠΣΛ).

Οι "κυανόλευκοι" ήταν σαφώς ανώτεροι και επέβαλαν από την αρχή του αγώνα την κυριαρχία τους, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που έκανε η συμπαθέστατη ομάδα του Αμπελώνα, που έδειξε από την πλευρά της καλά στοιχεία.

Στο 5' και στο 7' ο Φώτης Γκουντρουμπής, στο 61' ο Λουκάο και στο 78' και το 83' ο Δημήτρης Λίταινας πέτυχαν τα γκολ του Απόλλωνα, που άφησε καλές εντυπώσεις παρά το γεγονός ότι η ομάδα είναι στο full πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Διαιτητής ήταν ο κ. Τέγος (Μάνος, Νίκζας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μαρτσέλο Τροΐζι): Κουτογλίδης, Κακάμης, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές,  Χατζής, Παπαγεωργίου, Μπιμάι, Γαρυφαλλόπουλος, Γκουντρουμπής, Βαγενάς. (Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ).

(Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ): Μαντζάρης, Σκούπρας, Καμπέρης, Τσικρικάς (70' Ταουσάνης), Γιαννακόπουλος, Lucas Ramos, Τσακριγιάννης (υπό δοκιμή), Κοντοθανάσης, Lucao, Marcolino, Λίταινας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Μαντζιώκας): Μαντζιώκας (10' λ.τ. Τράντος), Λιάκος, Γούτος, Αλεξόπουλος, Νικολακούλης, Χαντζούλης, Φλέγγας, Καρυπίοδης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Τεκέδης.

- Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Βούκιας, Σιαμέτης, Χότζα, Βαλατσός, Γιάννας, Κατσής και Γκέρι.

- Την Δευτέρα (13/08) υπάρχει πρωινή προπόνηση για τους παίκτες του Απόλλωνα και κατόπιν ο τεχνικός κ. Μαρσέλο Τροίζι θα δώσει διήμερο ρεπό.