Βαθμολογία

Στον Αστέρα Ιτέας ο Παπαεμμανουηλίδης

Καλά κρατά η ενίσχυση στον Αστέρα Ιτέας, ο οποίος απέκτησε και τον Κωνσταντίνο Παπαεμμανουηλίδη. Η ομάδα από την Φθιωτίδα γνωστοποίησε την Κυριακή (12/8) την απόκτηση του 18χρονου ακραίου μπακ ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ακρόπολη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι ο νεαρός άσος έκανε παράλληλα προπονήσεις με τον ΝΠΣ Βόλος ενώ το καλοκαίρι συμμετείχε και στην προετοιμασία του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ ανακοινώνουν την απόκτηση του Κωνσταντίνου Παπαεμμανουηλίδη.

Ο 18χρονος Βολιώτης ακραίος αμυντικός ποδοσφαιριστής ήταν πέρσι βασικός στην Ακρόπολη, με την οποία έκανε στην Α’ ΕΣΘ 23 συμμετοχές, ενώ έχει περάσει από τις υποδομές του Ολυμπιακού Βόλου, τη Δύναμη και την Α.Ε. Διμηνίου.

Πέρσι έκανε παράλληλα και προπονήσεις με τον ΝΠΣ Βόλος, ενώ φέτος πήρε μέρος στην προετοιμασίας της συγκεκριμένης ομάδας και έπαιξε και σε φιλικά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».