Βαθμολογία

«Ο ελληνικός στίβος μεγαλουργεί, μαγικός Αύγουστος...»

Νέο μετάλλιο για τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου και αυτή τη φορά ήταν η Μαρία Μπελιμπασάκη που χάρισε το χαμόγελο στους Έλληνες φιλάθλους.

Για την επιτυχία της να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στα 400μ. η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δέχθηκε τα συγχαρητήρια του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, που αναφέρει στη δήλωσή του: «Ο ελληνικός στίβος μεγαλουργεί. Απόψε ήταν η σειρά της Μαρίας Μπελιμπασάκη να μας ανεβάσει στους ουρανούς με τη συγκλονιστική κούρσα της.

Μαρία σε ευχαριστούμε όπως και όλους τους αθλητές μας γι' αυτόν τον μαγικό Αύγουστο». Τα συγχαρητήριά τους, βέβαια, δεν θα μπορούσαν να μην εκφράσουν τόσο ο πρωθυπουργός οσο και άλλοι αρχηγοί πολιτικών κομμάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε στο twitter: «Η Μαρία Μπελιμπασάκη πρόσθεσε μία ακόμη διάκριση στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου αλλά και για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μέτρα».

Μέσω twitter και το μήνυμα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, λέγοντας τα εξής: «Ο θρίαμβος στο #Berlin2018 συνεχίζεται με τη Μαρία Μπελιμπασάκη που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 400 μέτρα, καταρρίπτοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ. Θερμά συγχαρητήρια! Ήσουν συγκλονιστική!».

Τέλος, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά δήλωσε: «Πάλεψες με όλες σου τις δυνάμεις και μας έκανες υπερήφανους. Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων έχεις κατακτήσει το χρυσό».