Βαθμολογία

Με Θανέλλα στη Γ’ Εθνική

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στον Αχαρναϊκό, για τη σεζόν 2018-2019. Ο Φώτης Θανέλλας, ο οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στην ομάδα του Μενιδίου, είναι ο εκλεκτός, που θα οδηγήσει το σύλλογο στην επόμενη μέρα, στη Γ’ Εθνική. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, κάθισε στον πάγκο της Τριγλίας Ραφήνας και του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Ο Α.Ο Αχαρναϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Φώτη Θανέλλα για τη θέση του προπονητή. Η διοίκηση του Αχαρναϊκού καλωσορίζει το νέο της προπονητή, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα του Μενιδίου μετά από έξι χρόνια. Το όνομα του Φώτη Θανέλλα έχει συνδεθεί με την ιστορία του Αχαρναϊκού καθώς είναι ο άνθρωπος που επανέφερε τον Αχαρναϊκό μετά από τριάντα χρόνια στη Β’ Εθνική.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του καθώς πιστεύουμε πως είναι ο ιδανικός για να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα και πετύχουμε τους στόχους μας. Στις 20 Αυγούστου στο δημοτικό στάδιο Αχαρνών θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ».