Βαθμολογία

Τριπλό «μπαμ» στα Σπάτα

Στέλιος Βασιλείου, Κώστας Μανωλάς και Λευτέρης Ματσούκας, θα φοράνε τη φανέλα του Αήττητου, τη νέα σεζόν. Παίκτες από το πάνω ράφι για τον Αήττητο Σπάτων ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Football League, καθώς επισημοποίησε τις τρεις προσθήκες. Πρόκειται για τον 27χρονο επιθετικό, Στέλιο Βασιλείου, με παρουσία, σε Παναιτωλικό Λεβαδειακό και Παναχαϊκή, τον 28χρονο επιθετικό, Λευτέρη Ματσούκα, που πέρσι έπαιξε στη Δόξα Δράμας, αλλά και τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό, Κώστα Μανωλά, με θητεία σε Λεβαδειακό, ΑΕΚ και Κέρκυρα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές με παραστάσεις σε Super League και Football League, που αναμένεται να ανεβάσουν επίπεδο τους Σπαταναίους, ενόψει της νέας πρόκλησης, της δεύτερης κατηγορίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Μαζί με το Α.Φ.Μ. ήρθε και τριπλό μεταγραφικό "ΜΠΑΜ" από την ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C! Οι συντονισμένες κινήσεις του ισχυρού άντρα της ομάδας μας Νίκου Κατσιγιάννη με τον τεχνικό διευθυντή Παναγιώτη Δουφεξή έφεραν την υπογραφή του Στέλιου Βασιλείου, του Κώστα Μανωλά και του Λευτέρη Ματσούκα για έναν χρόνο.

Φυσικά αναμένονται κι άλλες κινήσεις για την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας μας. Από εκεί και πέρα, ο Σούλης Παπαδόπουλος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο γυμναστή Αλέξανδρο Ρεντζή, ο οποίος σε δήλωσή του είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Παπαδόπουλο για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ στο πλευρό εντός τόσο έμπειρου και επιτυχημένου προπονητή».

Το δυσάρεστο νέο είναι πως ο Στάθης Λάμπρου θα μείνει εκτός δράσης για 5 εβδομάδες λόγω κατάγματος στο χέρι. Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε ζέσταμα και στη συνέχεια το βάρος έπεσε σε ασκήσεις τακτικής, ανάπτυξης και τελειώματος φάσεων. Στο τέλος υπήρξε άσκηση για τη φυσική κατάσταση όπου οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Προχωράμε ΔΥΝΑΤΑ, προχωράμε ΑΗΤΤΗΤΟΙ!!!».