Βαθμολογία

Τελική ευθεία για Γκιγιέρμε ο Ολυμπιακός

Όλο και πιο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Γκιγιέρμε. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ, θέση στην οποία οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν ενίσχυση, είναι πιο κοντά από ποτέ από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με την Λα Κορούνια, σύμφωνα με τους Ισπανούς.

Σε αυτό το σημείο δίνει πλέον το βάρος της η ομάδα του Πειραιά που τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και προσπαθεί να  συμφωνήσει και με την ομάδα του. Η Λα Κορούνια από την πλευρά της, εκτός από λεφτά, φέρεται να θέλει και τον Μανώλη Σιώπη, είτε ως δανεικό, είτε με κανονική μεταγραφή.

Στον Ολυμπιακό πάντως, θέλουν να «τελειώσουν» γρήγορα την μεταγραφή του 27χρονου μέσου εν όψει των υποχρεώσεων τους στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο μεταξύ, έπειτα από ένα μήνα, επανέρχεται στο προσκήνιο το όνομα του Κουεγιάρ. Δημοσιεύματα στην Ισπανία, αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας της Λεγκανές, έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό που φέρεται να αναζητάει έναν έμπειρο τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον Γιαννιώτη.  Η μεταγραφή του 34χρονου πορτιέρο είχε… ατονήσει το τελευταίο διάστημα.