Βαθμολογία

«Μπαμ» με Πίντο η ΑΠΕΛ

Στον Λαγκαδά ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός. Το «κερασάκι» στην τούρτα της μεταγραφικής της ενίσχυσης έβαλε η ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία έντυσε στα «κυανόλευκα» τον 27χρονο επιθετικό Γιόνε Πίντο.

Ο έμπειρος επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ΑΠΕΛ και τίθεται στη διάθεση του Κώστα Βελιτζέλου, ο οποίος, όπως είναι προφανές, τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Σε ό,τι αφορά την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ιστορικό σοβαρών τραυματισμών (ο τελευταίος πέρσι ως ποδοσφαιριστής του Άρη), οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως ο Πίντο είναι απολύτως εντάξει και στα τέλη του μήνα θα είναι σε θέση να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Εκτός από τον Άρη, ο Πίντο έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Λαμία και ΑΕΛ, ενώ θήτευσε και στην Κύπρο αγωνιζόμενος στον Εθνικό Άχνας. Μετά και τη συγκεκριμένη εξέλιξη, πλέον, στην ΑΠΕΛ αναζητούν μονάχα έναν στόπερ για να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Την ίδια στιγμή, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα, ενώ αύριο θα δοθεί το πρώτο φιλικό στο γήπεδο του Αγίου Βασιλείου (18:00) κόντρα στον Ιάσονα Αυγής.