Βαθμολογία

Επίθεση σε δύο υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο

Δύσκολες στιγμές πέρασαν την Παρασκευή (10/8) δύο υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ στο Ηράκλειο, καθώς δέχθηκαν έντονη επίθεση από πολίτη. Αμφότεροι έκαναν έρευνα ύστερα από αναφορά για ρευματοκλοπή, έγιναν αποδέκτες της επίθεσης του καταναλωτή και η εταιρεία με ανακοίνωσή της ζητά την τιμωρία των ενόχων.

Αναλυτικά: «Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη αλλά και τον αποτροπιασμό του για την βάναυση επίθεση που δέχθηκαν δυο εργαζόμενοί του από καταναλωτή, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θεωρεί επιβεβλημένη την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων και δεσμεύεται ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εξαντλώντας τα περιθώρια αυστηρότητας που της παρέχει ο νόμος.

Η ανοχή σε οποιουδήποτε είδους φαινόμενα παρενόχλησης, εκφοβισμού και πόσο μάλλον άσκησης βίας είναι μηδενική και η διοίκηση της εταιρίας είναι αποφασισμένη να προστατέψει με κάθε τρόπο τους εργαζόμένούς της από αντικοινωνικές συμπεριφορές που επιδεικνύει μερίδα των καταναλωτών. Στους άτυχους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και υποστήριξή μας».