Βαθμολογία

Άξιζε η διαδρομή για τον Πύρρο Α.Σ Βορειοηπειρωτών (PICS@VIDEO)

Σαν όνειρο ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια την διαδρομή του στα τοπικά πρωταθλήματα ο «Πύρρος Α.Σ Βορειοηπειρωτών». Ήταν η πρώτη που ιδρύθηκε ποδοσφαιρικός σύλλογος που να εκπροσωπεί την Βόρεια Ήπειρο και μάλιστα να εδρεύει στην Θεσσαλική Πρωτεύουσα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η φετινή χρονιά τον βρίσκει στην Α1’ ΕΠΣΛ, μετά από δύο συνεχείς ανόδους. Μας έδειξε λοιπόν πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αρκεί να υπάρχει σωστή οργάνωση, η θέληση και πάνω απ’ όλα η δουλειά.

Τα νέα αποκτήματα…

Πετυχημένη διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια με πρόεδρο τον κ. Αλέκο Λιάγκο, έναν άνθρωπο «κόσμημα» για το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, όπως πετυχημένο κρίνεται και το έργο του προπονητή κ. Κώστα Βασίλη που όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει πραγματικά κατάθεση ψυχής εντός και εκτός γηπέδων γι’ αυτή την ομάδα.

Όμως πρωταγωνιστικές σε όλο αυτό το έργο ήταν οι παίκτες. Κράτησε τον βασικό κορμό του από την περσινή χρονιά και έκανε αρκετές προσθήκες ούτως ώστε να είναι και πάλι ανταγωνιστικός και ποιοτικός και τη φετινή χρονιά.

Γενικός αρχηγός χρήστηκε ο πολύτιμος παίκτης κ. Κώστας Καψαλός ο οποίος έχει να προσφέρει πολλά και από αυτή τη θέση στην ομάδα. Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο γνωστός σε όλους κ. Λεωνίδας Κιόρογλου που από το δικό του πόστο αναμένεται και πάλι να προσφέρει πολλά.

Οι δηλώσεις

Τα όσα είπαν οι πρωταγωνιστές στην κάμερα του athleticlarissa

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (προπονητής)

">http://

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΨΑΛΟΣ (γενικός αρχηγός)

">http://

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΟΓΚΑΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΑΡΑ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΡΕΝΑΤΟ ΦΡΑΧΟΛΙ (ποδοσφαιριστής)

">http://

Πλάνα από την προπόνηση μέσα από την κάμερα του athleticlarissa

">http://

Εικόνες από την προπόνηση μέσα από τον φακό του athleticlarissa