Βαθμολογία

«Ευτυχώς είμαι και πάλι εδώ»

Στην επιθυμία του που πραγματοποιήθηκε, να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ηρακλή, αναφέρθηκε ο Νίκος Ζιαμπάρης. Ο 27χρονος αμυντικός, μιλώντας στο «Arena 89,4», έστειλε μήνυμα ανόδου, ενώ αναφέρθηκε και στο δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των περισσοτέρων παικτών του «Ημίθεου». Μεταξύ άλλων, δήλωσε:

Για την επιλογή του να γυρίσει στον Ηρακλή:
«Για να πω την αλήθεια, αν γινόταν να μην φύγω από την ομάδα, δεν θα έφευγα. Αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν γινόταν αλλιώς. Ευτυχώς είμαι και πάλι εδώ. Ευχαριστώ τον Ηρακλή, τον Παύλο Μυροφορίδη που με έφερε και ευελπιστώ να ζήσω στιγμές όπως την πρώτη χρονιά».

Για το αν θα υπάρξουν δυσκολίες:
«Ο Ηρακλής έχει τo DNA. Ο Ηρακλής είναι Ηρακλής και αν είμαστε όπως πρέπει, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τις διαφορές της Football League με την πρώτη κατηγορία:
«Είναι διαφορετικά σε σχέση με τη Super League. Πάει περισσότερο στη δύναμη. Οι ομάδες κλείνονται πίσω. Θέλει υπομονή, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το δέσιμο που υπάρχει και την ομάδα του παρελθόντος:
«Υπάρχει κοινός παρανομαστής. Με τους περισσότερους γνωριζόμαστε και πολλοί γυρίζουμε. Θεωρώ ότι θα έρθουν και περισσότερο. Μακάρι να γινόταν να γυρίσει και ο Πορτουλίδης. Η ομάδα έχει Είχαμε δέσει. Ήμασταν 23-24 ετών. Μικροί σε ηλικία, με φιλοδοξίες. Ήρθαν και τα παιδιά με εμπειρία, που ήρθαν κοντά μας και έτσι δέσαμε».

Τέλος, για το στόχο:
«Δεν υπάρχει άλλος στόχος, παρά μόνο η άνοδος».