Βαθμολογία

Ερέρα: «Πρωταγωνιστής ο... αγωνιστικός χώρος»

Ο Πάκο Ερέρα υποστήριξε ότι ο Άρης είναι έτοιμος να αρχίσει τις υποχρεώσεις του., ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να βελτιωθεί ο αγωνιστικός χώρος του Κλεάνθης Βικελίδης.

«Μέσα στο παιχνίδι υπήρχαν πολλά πράγματα αλλά ο πρωταγωνιστής ήταν ο αγωνιστικός χώρος», είπε ο Ισπανός προπονητής του Άρη και συμπλήρωσε επί τούτου. «Δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω, είναι θέμα των επαγγελματιών της ομάδας. Έχουμε δύο συν μία εβδομάδες για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Ελπίζω να βελτιωθεί».

Σχετικά με το παιχνίδι, σημείωσε: «Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες για να σκοράρουμε, δίχως όμως να ήταν πολλές. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα δέκα λεπτά αλλά στα επόμενα είκοσι ήταν καλύτερη η αντίπαλη ομάδα. Ίσως οι αλλαγές να επηρέασαν τον ρυθμό μας. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα κι εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να προετοιμαζόμαστε για το πρώτο ματς πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση σχετική με την τοποθέτηση του Γιουνές στα άκρα, επισήμανε: «Έχετε δίκιο, ήθελα να παίξει 45 λεπτά και μάλιστα σε μια θέση που δεν είναι η θέση του. Ήθελα να τον δω να τρέχει, αυτό ήταν η καλύτερη προπόνηση που θα μπορούσε να κάνει. Αυτή η κίνηση αποσκοπεί στο μέλλον και όχι στο παρόν, σχετίζεται με τη βελτίωση που θα ζητήσουμε από τον ποδοσφαιριστή στο μέλλον. Ήξερα ότι δεν είναι έτοιμος ακόμη, αλλά όλες οι κινήσεις γίνονται έχοντας στο μυαλό τον πρώτο αγώνα Πρωταθλήματος»,.

Σε ερώτηση για το αν σκοπεύει να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. «Κάθε ομάδα που θέλει να βελτιώνεται, πάντα ελπίζει και περιμένει για μια προσθήκη, για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Πάντως και με το υπάρχον ρόστερ είμαι ικανοποιημένος».

Ο Πάκο Ερέρα ρωτήθηκε επίσης για το αν η ομάδα του θα προλάβει να ανεβάσει επίπεδο ετοιμότητας μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος. «Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει. Θέλουμε ο κόσμος να είναι περήφανος και χαρούμενος γι' αυτά που έχουμε κάνει. Πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, είναι δύσκολο να τη δημιουργήσεις πολύ σύντομα αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι με όλα όσα έχουμε κατασκευάσει».

Σχετικά με τον Μπρούνο Γκάμα, υποστήριξε ότι… «είναι πολύ μεγάλος παίκτης, προσωπικά τον γνωρίζω από το ισπανικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και είμαι χαρούμενος γιατί θα μας βοηθήσει στο να ετοιμαστούμε ακόμη περισσότερο».

Ο Ισπανός αναφέρθηκε και στην εντυπωσιακή παρουσία των φίλων του Άρη λέγοντας ότι... «μου άρεσε πολύ η ατμόσφαιρα. Ήταν πολύ εντυπωσιακό και γι’ αυτό δεν έχουμε καμία δικαιολογία να μην παίζουμε για τους οπαδούς μας και να μη δίνουμε το 100%».