Βαθμολογία

Κούγιας και Σπανός στον Παππά!

Συζήτησαν, δεν υπέγραψαν την προκήρυξη, έκαναν την κλήρωση του πρωταθλήματος και… διέκοψαν! Με το ρολόι να δείχνει 18.00 της Πέμπτης (9/8) στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας οι παράγοντες παραμένουν εκεί και περιμένουν τους Αλέξη Κούγια και Γιώργο Σπανό!

Οι μεγαλομέτοχοι της ΑΕΛ και του Ατρόμητου έφυγαν λίγο μετά την κλήρωση και πήγαν να συναντήσουν τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά παρουσία και του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

Αιτία; Το θέμα που έθεσε ο Κούγιας στη διοργανώτρια και έγινε αποδεκτό… Να υπάρξουν εγγυήσεις και για τις «9» ΠΑΕ (Πανιώνιος, ΟΦΗ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα), που είναι στη NOVA.

Τι ζητούν; Να διασφαλιστεί ότι τη σεζόν 2019-20 αν δεν υπάρχει τηλεοπτικό συμβόλαιο από το συνδρομητικό κανάλι να πάνε και οι «εννέα» στην ΕΡΤ. Και αυτό για να υπάρχει… ισονομία δεδομένου ότι οι «7» της ΕΡΤ (Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Λαμία, Απόλλων Σμύρνης, Άρης, Ατρόμητος, Παναιτωλικός) έχουν εξασφαλισμένα έσοδα και για την επόμενη σεζόν, καθώς το συμβόλαιο τους με την κρατική τηλεόραση είναι για 2+ 3χρόνια (η οψιόν υπό προϋποθέσεις μείωσης των ομάδων)… Έτσι, οι άλλες ομάδες έμειναν στη Σούπερ Λίγκα και περιμένουν ενημέρωση για την επαφή με την κυβέρνηση…

a-sports.gr