Βαθμολογία

Κωστούλας: «Το νέο συμβόλαιο μας λύνει τα χέρια...»

To θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου λύθηκε για τον Παναιτωλικό και ο Φώτης Κωστούλας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συμφωνία με την ΕΡΤ. Μιλώντας την Τετάρτη (8/8) στον Fair Play FM, o μεγαλομέτοχος των Αγρινιωτών δήλωσε σχετικά: «Ο Παναιτωλικός δεν είχε καμία πρόταση, οπότε δεν μπορώ να μιλήσω για τους υπόλοιπους. Πάντως, το νέο συμβόλαιο μας λύνει τα χέρια και μπορούμε να διευθετήσουμε πολλά ζητήματα.

Η προετοιμασία που έχει γίνει μας δείχνει ότι η ομάδα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Κρατήσαμε μεγάλο μέρος από τον περσινό κορμό με μικρές προσθήκες και πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να τα καταφέρουμε». Από εκεί και πέρα, είπε:

Για τη συμφωνία για μείωση των ομάδων: «Οι 14 ομάδες θα ισχύουν σίγουρα για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα συζητήσουμε με τον υφυπουργό αν υπάρχει το ενδεχόμενο οι ομάδες να μειωθούν στις 12.

Πάντως, οι περισσότερες ομάδες ήταν ενάντιες σε αυτό το ενδεχόμενο. Αυτό που έκανε ο υφυπουργός ήταν να μας δώσει ένα μαξιλαράκι, ώστε ακόμα και να υποβιβαστούν οι ομάδες, θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν».

Για το πόσο θα επηρεαστεί η προσέλευση του κόσμου στα γήπεδα: «Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία μείωση του κόσμου στα γήπεδα, η οποία δεν έχει να κάνει τόσο πολύ με τον καιρό ή με το οικονομικό ζήτημα. Ο κόσμος έχει απογοητευθεί ως ένα βαθμό, καθώς το αγωνιστικό κομμάτι δεν είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι.

Ο υφυπουργός μας έχει υποσχεθεί ότι οι ομάδες που θα ανεβάσουν τα εισιτήριά τους, θα υπάρχει ένας κουμπαράς από τον οποίο θα επιβραβεύονται. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσελκύσεις τον φίλαθλο να έρθει, όμως ο καλύτερος είναι να έχεις μία καλή ομάδα που θα αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο».

Για τη συνεδρίαση της Λίγκας την Πέμπτη (9/8): «Υπάρχουν πολλές προτάσεις και η όλη κατάσταση θα ξεκαθαρίσει αύριο. Δεν ξέρω πώς θα διαμορφωθούν οι πλειοψηφίες. Η δική μου πρόταση είναι να πέσουν τρεις ομάδες από τη Σούπερ Λίγκα και να ανεβεί μία από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Οι υπόλοιπες έξι-επτά ομάδες που θα διεκδικούν την άνοδο, θα μπουν του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα 2 με ενισχυμένο οικονομικό πλαίσιο. Έχουν υπάρξει, πάντως, πολλές προτάσεις. Είναι πολύ δύσκολο να πω το πού θα καταλήξουμε αύριο».