Βαθμολογία

Κιλελέρ – ΑΕΛ Κ20 2-1 σε φιλική αναμέτρηση (PICS@VIDEO)

Την Τετάρτη (8/8) στο γήπεδο Κιλελέρ διεξήχθη φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας την τοπικής ομάδας με την ΑΕΛ Κ20. Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 2-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι νέοι της ΑΕΛ δεν έχουν ακόμη καταρτίσει το ρόστερ τους σε μεγάλο βαθμό και αυτή τη περίοδο γίνονται προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό.

Στο φιλικό παιχνίδι προηγήθηκε η ΑΕΛ Κ20 στο 24’ όταν ο Τάρτας με πλασέ άνοιξε το σκορ, στο 35’ όμως ο Κουσιώρας με σουτ έκανε το 1-1. Και το τελικό 2-1 για το Κιλελέρ διαμόρφωσε στο 65’ ο Τάχας με σουτ στο γάμα.

ΑΕ Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης - Γιάννης Βαϊτσης): Καργιώτης, Γουρνάρης, Ζιόμπουρας, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάκος, Αργύρης, Φαρμάκας, Κουσιώρας, Παπαχρήστος, Σπανός.

Αγωνίστηκαν και οι: Κασιός, Τάχας, Γκέμας, Μίλι, Παπαδημητρίου, Παναγιωτόπουλος, Δολιάνης, Κωστόπουλος, Γαγάρας, Μπατζιόλας, Χολέβας.

ΑΕΛ Κ20 (Γιάννης Τσακμακίδης): Μισυρλής, Κυρμιτσής (30’ λ.τ. Πλατάνας), Μαλάκος (40’ Κοντογιώργος), Τάρτας, Μαλούσι, Καραθάνος, Κουτσούκης, Μπιγκάνος, Δάκτυλας, Γουόλεϊ, Φουρλιώτης Μ.

Αγωνίστηκαν και οι: Φουρκιώτης Χ., Τσουμάνης Λ., Τσουμάνης Χ., Κουτσιανούλης, Βαφειάδης, Καμπέρης, Νικολακούλης, Μουξιός, Ζιάκας.

Διαιτητής: Κώστας Στάϊκος.   

Εικόνες μέσα από το φακό του athleticlarissa

Βίντεο του athleticlarissa από το ζέσταμα των δύο ομάδων

">http://

">http://