Βαθμολογία

Να ζήσει το «όνειρο» θέλει το Κιλελέρ (PICS@VIDEO)

Το δικό του «όνειρο» ζούνε οι άνθρωποι της ομάδας του Κιλελέρ, αφού τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζονται για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην μεγάλη τοπική κατηγορία. Η ομάδα του Κιλελέρ ήταν η πρώτη που «έκοψε το νήμα» την περσινή χρονιά, αφού έκανε πορεία πρωταθλητισμού και στο φινάλε δικαιώθηκε.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όπως είπε και ο πρόεδρος της ομάδας ο κ. Χρήστος Φτάρας κανείς δεν φανταζόταν πριν από έξι χρόνια όταν η ομάδα ξεκίνησε στην Γ’ ΕΠΣΛ, μιας και δεν είχε μεγάλη ιστορία όπως άλλες παραδοσιακές ομάδες να φτάσει σήμερα να αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΛ.

Τα νέα αποκτήματα…

Οι άνθρωποι στο Κιλελέρ (διοίκηση, προπονητές και παίκτες) δουλεύουν αθόρυβα με πρωταρχικό στόχο την άνετη παραμονή. Έχουν κρατήσει όσον αφορά το ρόστερ παίκτες έμπειρους που αγωνίστηκαν την περασμένη χρονιά, όμως έχουν κάνει και σημαντικές μεταγραφές με την τελευταία του έμπειρου αμυντικού Βαγγέλη Κολιού, γεγονός που δείχνει πως θα είναι αν μη τι άλλο ανταγωνιστική ομάδα.

Η διοίκηση έχει και πάλι τον πετυχημένο πρόεδρο κ. Χρήστο Φτάρα, αντιπρόεδρο τον κ. Μανώλη Κωστόπουλο, γενικό αρχηγό τον κ. Γιώργο Μαραγκούλη και υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων τον κ. Ηλία Φιλοκώστα.

Οι δηλώσεις…

Όσα είπαν στην κάμερα του athleticlarissa οι πρωταγωνιστές…

ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΤΑΡΑΣ (πρόεδρος)

">http://

ΦΩΤΗΣ ΠΛΙΤΣΗΣ (προπονητής)

">http://

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΖΙΟΜΠΟΥΡΑΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://