Βαθμολογία

Στυγερό έγκλημα με βαριοπούλα στο Αίγιο

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αιγίου έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία από τα χέρια ενός 17χρονου, που αφαίρεσε τη ζωή από έναν 31χρονο αλλοδαπό. Ο δράστης, επίσης αλλοδαπός, πήγε το βράδυ της Τρίτης (7/8) σε φυτώριο καλλωπιστικών φυτών, όπου μέσα σε ένα τροχόσπιτο διέμενε το θύμα. Στη συνέχεια του επιτέθηκε με μία βαριοπούλα και τον χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Μετά το έγκλημα ο 17χρονος πέταξε τη βαριοπούλα και πήγε στο σπίτι του όπου προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του. Ωστόσο, οι αστυνομικοί ερεύνησαν τον τόπο του εγκλήματος, εντόπισαν τον δράστη και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 17χρονος ομολόγησε την πράξη του και όπως είπε στους αστυνομικούς, πήγε στο τροχόσπιτο που διέμενε ο 31χρονος, προκειμένου να του ζητήσει το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ που του είχε δανείσει.

Στα ρούχα του θύματος, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκτίσει καταδικαστική ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά βρέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.