Βαθμολογία

Οιωνός εξελίξεων για τον Απόλλωνα

Μετά από τη δήλωση συμμετοχής στο Κύπελλο, την αδειοδότηση της ομάδας για το Πρωτάθλημα της Football League, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Απόλλων Πόντου θα καταθέσει συμμετοχή και στο επερχόμενο Πρωτάθλημα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι «δεν μπορείς να δώσεις 5.000 ευρώ, χωρίς να προσδοκάς κάτι». Το συγκεκριμένο ποσό, είναι αυτό που απαιτείται για να μπορέσει ένας σύλλογος να αγωνιστεί στο επερχόμενο Πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.

«Είμαστε στη φάση, την οποία ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης κάνει τις προσπάθειες του για την εξεύρεση λύσης», υποστηρίζουν άνθρωποι, οι οποίοι έχουν επαφή με τον προπονητή του Απόλλωνα.

Η «Metrosport» είχε αποκαλύψει εξ αρχής τις προσπάθειες του Καλαϊτζίδη για να βρει συμπαίκτη. Το θέμα με τον Τομ Παπαδόπουλο δεν προχωρά. Τουλάχιστον για την ώρα, οπότε και υπάρχει άμεση ανάγκη ρευστού. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή, την οποία ο Καλαϊτζίδης δεν ανοίγει τα χαρτιά του, σημαίνει ότι βρίσκεται σε διαβουλεύσεις, άρα υπάρχει αντικείμενο συζητήσεων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν υποθέσει κάποιος ότι υπάρχει επόμενη μέρα στη Football League για τον Απόλλωνα, θα έχουν μείνει τουλάχιστον 7-8 παίκτες. Μπορούν να βρουν ομάδα, αλλά περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο λόγος γίνεται για τους Αμαραντίδη, Γεωργιάδη, Σαμαρά, Βεργώνη, Καλογέρη, Μπρίτο, αλλά και για τον Γιάννη Καλαϊτζίδη. Προς το παρόν ομάδα δεν έχει βρει ούτε ο Κυβελίδης. Βέβαια και σύμφωνα με τον Τάκη Μπαλτίδη και με βάση τα όσα είχε δηλώσει στο «Μetropolis 95,5» το ύψος της οφειλής ξεπερνά τις 350.000 ευρώ.

Από την άλλη, η απόφαση κατάθεσης των χρημάτων για τη συμμετοχή στο Πρωτάθλημα ίσως αποτελεί οιωνό εξελίξεων για τον Απόλλωνα. Αλλωστε, όπως έχει ήδη καταγραφεί σύμμαχος για τις όποιες συζητήσεις είναι και η αδειοδότηση της ΠΑΕ. Στην τελευταία ανακοίνωση, πάντως, η ΠΑΕ είχε ενημερώσει τον κόσμο ότι θα προβεί σύντομα σε ανακοινώσεις.