Βαθμολογία

Στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» ο Τσέιντσελορ Ραμίρες

Αποφασισμένος να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 πόλο είναι ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος προχώρησε σε μία ποιοτική μεταγραφή. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την Τρίτη (7/8) την απόκτηση του Τσέιντσελορ Ραμίρες, ο οποίος πέρσι φορούσε το σκουφάκι της ιταλικής Ποζίλιπο.

Ο 23χρονος αμυντικός είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με την οποία θα λάβει μέρος στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον διεθνή με την Εθνική ομάδα των ΗΠΑ, Chancellor Ramirez, για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο Chancellor Ramirez γεννήθηκε την 1η Οκτωβρίου 1994, είναι αμυντικός και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της χώρας του με την ομάδα του Πανεπιστημίου UCLA από το 2013 μέχρι το 2017.

Την περίοδο 2017-18 έπαιξε στην Serie Α1 στην Ιταλία με την ομάδα της Posilipo.Είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το 2014 με την οποία θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Υδατοσφαίρισης (FINA CUP) που θα γίνει στο Βερολίνο 11-16 Σεπτεμβρίου 2018. Καλωσορίζουμε τον Chancellor Ramirez στην οικογένεια του Απόλλωνα!».