Βαθμολογία

Αετός Μακρυχωρίου: Θέλει να γράψει και πάλι ιστορία (PICS@VIDEO)

Ο Αετός Μακρυχωρίου είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα ιστορικότερα σωματεία του νομού μας. Ο σύλλογος αναγεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του και επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ στην Α’ ΕΠΣΛ, εκεί όπου ανήκει!

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Μακρυχώρι ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και στόχος του είναι να κάνει μια πολύ καλή πορεία με το βλέμμα στα… ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Οι μεταγραφές...

Υπό τις οδηγίες του έμπειρου κόουτς κ. Δημήτρη Καπετανόπουλου η ομάδα προετοιμάζεται στο γήπεδό της με καθημερινές εντατικές προπονήσεις. Το ρόστερ της ομάδας είναι μεγάλο και έχουν γίνει πολύ σημαντικές προσθήκες.

Αξίζει να αναφέρουμε όπως μας ανέφεραν οι άνθρωποι της διοίκησης πως δεν υπάρχει άλλο σωματείο όπου να συνυπάρχουν τρεις πρόεδροι μαζί. Ο λόγος αφορά τον σημερινό πρώτο αντιπρόεδρο κ. Αλέξανδρο Τσιτούρα ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας 2005-2007, στη συνέχεια ο δεύτερος αντιπρόεδρος ο κ. Γιώργος Μπιτσαράς του οποίου η θητεία ήταν από το 2012-2018 και φυσικά ο τωρινός πρόεδρος κ. Κώστας Τουρλακόπουλος που πήρε τα ηνία της ομάδας και με την στήριξη όλης της διοίκησης θέλει πραγματικά και αυτός να αφήσει το δικό του στίγμα.

Ο χορηγός φανέλας…

Ο νέος χορηγός φανέλας του Αετού Μακρυχωρίου είναι ο κ. Αλέξανδρος Τσιτούρας με το εργοστάσιο επεξεργασίας ελιών «ΑΓΚΡΕΣΤΑ ΑΕΒΕ».  

Οι δηλώσεις…

ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (πρόεδρος)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, εγώ από την πλευρά μου ανέλαβα πρόεδρος στην ιστορική ομάδα του Αετού, ύστερα από τόσες συνελεύσεις που έγιναν για να εκλεγεί το νέο Δ.Σ. για να βοηθήσω και εγώ από αυτό το βήμα την ομάδα που αγαπάω. Την περσινή χρονιά ήμουν αντιπρόεδρος στην ομάδα, η διοίκηση απαρτίζεται από ανθρώπους που θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τον Αετό. Ξεκινήσαμε από την έλευση ενός πολύ καλού ανθρώπου κυρίως και ύστερα προπονητή και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Δημήτρη Καπετανόπουλο και στελεχώσαμε την ομάδα μας με έμπειρους κατά βάση αλλά και μικρούς παίκτες που θα παίξουν. Στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει και όσο ψηλότερα είμαστε τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο».

Όσα είπαν οι πρωταγωνιστικές στην κάμερα του athleticlarissa.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (προπονητής)

">http://

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΖΙΟΛΑΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΖΗΣΗΣ ΜΑΛΑΚΟΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΛΗΣ (ποδοσφαιριστής)

">http://

Βίντεο από την προπόνηση του Αετού Μακρυχωρίου μέσα από την κάμερα του athleticlarissa.gr

">http://

Εικόνες από την προπόνηση του Αετού Μακρυχωρίου μέσα από την κάμερα του athleticlarissa.gr