Βαθμολογία

«Λάκωνας» ο Κωνσταντινόπουλος

Την απόκτηση του 23χρονου αριστερού μπακ ανακοίνωσε η Σπάρτη. Ο αριστερός μπακ Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος αποτελεί την τελευταία χρονικά μεταγραφική προσθήκη της Σπάρτης ενόψει της νέας σεζόν. Ο 23χρονος αμυντικός ανακοινώθηκε και επίσημα από τη διοίκηση της Σπάρτης, η οποία, παράλληλα, γνωστοποίησε τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας.

«Ο 23χρονος, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος  από την Πάτρα ανήκει από σήμερα στην ομάδα μας.  Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναιτωλικού σε ηλικία 15 ετών και παίζει αριστερό μπακ. Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν 2017-2018 αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Στην Αχαϊκή ήταν την περίοδο 2016-2017 και στον Παναιτωλικό το 2015-2016», αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση της Σπάρτης.

Ταυτόχρονα, γνωστοποιήθηκε πως ο Νίκος Μηλιάκος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή. «Ο γνωστός προπονητής, συμπολίτης μας Νίκος Μηλιάκος αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στην ομάδα μας. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A΄ και προπονητής επί 11 συνεχή έτη. Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν ήταν στον Ολυμπιακό Γυθείου, την περίοδο 2016-17 στην Κ 19 της Σπάρτης και τα προηγούμενα χρόνια στην Άμιλλα Αγίου Ιωάννου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στο έργο του!», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Σπάρτης.