Βαθμολογία

Μπαταβάνης στον άσσο του Αχιλλέα

Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την απόκτηση του 27 χρόνου τερματοφύλακα Χρήστου Μπαταβάνη. Ο Μπαταβάνης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ, μετέπειτα αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της ΑΕΛ στην Α Εθνική κατηγορία και την Β Εθνική.

Αργότερα μεταγράφηκε στην Νίκη Βόλου όπου και αγωνίστηκε στην Β Εθνική κατηγορία. Μετέπειτα φόρεσε την φανέλα του Πυργετού, του Μαχητή Τερψιθέας και του Δωτιέα Αγίας στην Γ Εθνική κατηγορία. Αγωνίστηκε στον Ηρακλή Λάρισας στην Α ΕΠΣΛ κατηγορία, τον ΑΟ Σελλάνων στην Α ΕΠΣΚ, τον Αετό Μακρυχωρίου, ενώ μέχρι πρότινος ανήκε Φορτούνας Κουτσοχέρου.

Επίσης έχει συμμετοχές με τα Κλιμάκια της Εθνικής Ελλάδος Νέων και Παίδων τις σεζόν 2008 έως 2011 με 30 συμμετοχές. Σύσσωμη η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά που θα φορέσω την φανέλα του Ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων. Ο Αχιλλέας έχει τεράστια δυναμική και ιστορία και η πρόταση των ανθρώπων της Διοίκησης με τιμά δεόντως.

Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με άνθρωπο που εκτιμώ και σέβομαι όπως είναι οι προπονητές κ. Φεραίος Γιαννακός και κ. Λευτέρης Τέας και ο Νοκος Βούλγαρης, ο οποίος είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων.

Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους. Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ στην πρώην ομάδα μου την Φορτούνα Κουτσόχερου τα καλύτερα και να τους ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία. Ελπίζω να συνεχίσουν να δουλεύουν στα σωστά πρότυπα και να πετύχουν τους στόχους τους”.