Βαθμολογία

Με τα δικά της παιδιά η Λάρισα 2012 (PICS@VIDEO)

Με αρκετά νέα πρόσωπα θα παραταχθεί τη νέα χρονιά η Λάρισα 2012. Η ομάδα θα επιδιώξει να κάνει μια αξιόλογη χρονιά και θα βασιστεί στα δικά της παιδιά. Στο σύλλογο επανήλθε ο έμπειρος κόουτς κ. Αποστόλης Κορομηλάς που θα προσπαθήσει να φτιάξει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

Της Βάσως Γκάτζουλη

Πολύ σημαντικός ο ερχομός του Κωνσταντίνου Κίτσα που ήρθε από τον Πανιώνιο και θα είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας. Η ομάδα έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία της. Ο σύλλογος έχει στο δυναμικό του και έμπειρους παίκτες αλλά και νέα παιδιά με πολύ ταλέντο. Η Λάρισα 2012 έχει όμως και μία σοβαρή διοίκηση και θα είναι στο πλευρό της και τη φετινή χρονιά και θα την παρέχει ότι χρειαστεί.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Βλιώρας (Τύρναβος 2005), Κουκουτσέλος (Συκούριο), Μπόντε (Μελισσοχώρι), Κόκκινος (Δωτιέας Αγιάς) ενώ ως εσωτερικές μεταγραφές λογίζονται οι επιστροφές των Βαγγέλη Σκέντζα, Λευτέρη Βασιλείου, Κώστα Στρατινάκη και Παναγιώτη Μπαστούνη.

Τα φιλικά

7/8: Βλαχογιάννι

21/8: Π.Ο.Ε

25/8: Δήμητρα Γιάννουλης

28/8: Φαλανιακός

4/9: Ηρακλής Λάρισας

Οι δηλώσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ (Προπονητής)

">http://

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΙΤΣΑΣ (Γενικός Αρχηγός)

«Πήρα την απόφαση μετά τον Πανιώνιο να έρθω στην ομάδα της Λάρισας 2012 γιατί θεωρώ πως εκείνη έχει παιδιά και παράγοντες από την ίδια γειτονιά. Η θέση του Γενικού Αρχηγού είναι πολύ δύσκολη γιατί περνούν όλα από τα χέρια του όσον αφορά τους παίκτες, τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον έξω-αγωνιστικό. Η ομάδα μας έχει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές αλλά έγιναν και προσθήκες από έμπειρους παίκτες και θέλουμε να παραμείνουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στην κατηγορία αλλά και να παίξουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Για τέσσερα ολόκληρα χρόνια που συνεργάζομαι με τον προπονητή κ. Αποστόλη Κορομηλά ξεκινάμε πάντοτε από την αρχή και χτίζουμε νέα ομάδα».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ (ποδοσφαιριστής)

«Ήμουνα από το μισό της περασμένης σεζόν στην Λάρισα 2012 και συνεχίζω γιατί θέλω να βοηθήσω στη νέα προσπάθεια που γίνεται. Φέτος έμεινε ο βασικός κορμός και έγιναν σημαντικές προσθήκες, θέλει όμως πολύ δουλειά και προσπάθεια και συμμετοχή στις προπονήσεις. Πάνω απ’ όλα όμως πρέπει να γίνουμε ομάδα. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους χωρίς τραυματισμούς και λίγη τύχη».

ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΟΝΤΕ (ποδοσφαιριστής)

«Ήρθα από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου γιατί ο σύλλογος έχει μια καλή διοίκηση καθώς και καλούς παίκτες. Από την αρχή αισθάνθηκα τους συμπαίκτες μου σαν οικογένεια και ευελπιστώ να εκπληρώσουμε τους στόχους της ομάδας».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (ποδοσφαιριστής)

«Πέρυσι αγωνιζόμουν στην ομάδα του Ιπποκράτη, φέτος όμως ήρθα στη Λάρισα 2012 γιατί θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω. Ο προπονητής μας κ. Αποστόλης Κορομηλάς είναι έμπειρος και θα μας κάνει ακόμη καλύτερους. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω όσο τον δυνατόν περισσότερα παιχνίδια γιατί θέλω να ασχοληθώ επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΛΩΡΟΣ (ποδοσφαιριστής)

«Εγώ είμαι στην ομάδα από τότε που ιδρύθηκε δηλαδή έξι χρόνια. Φέτος θέλουμε μια άνετη παραμονή, ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε να παίξουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και με τις προσθήκες που έχουν γίνει όλοι μας να πετύχουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας».

Εικόνες από την προπόνηση μέσα από το athleticlarissa.gr

Βίντεο από την προπόνηση μέσα από το athleticlarissa.gr

">http://