Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας: Με το γκάζι πατημένο στο… κόκκινο (PICS@VIDEO)

Ο Ηρακλής Λάρισας μπορεί την περασμένη σεζόν να μην κατάφερε την άνοδο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, όμως άπαντες στο «κυανόλευκο στρατόπεδο» άφησαν στο παρελθόν τα πάντα και κοίταξαν μπροστά με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αναφορικά με το ρόστερ είχαμε αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα τόσο στην τεχνική ηγεσία αλλά και στο έμψυχο δυναμικό. Ο Χρήστος Χατζηλιάδης με την εμπειρία του αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα, ενώ άμεσος συνεργάτης του είναι ο ταλαντούχος Θάνος Τριανταφυλλόπουλος. Οι μεταγραφές είχαν ουσία και αρκετό ταλέντο… εκείνο όμως που έχει την μεγαλύτερη σημασία είναι πως η διοίκηση που ηγείται αυτής της προσπάθειας του Ηρακλή, είναι σοβαρή και οργανωμένη.

Ο πρόεδρος κ. Λάμπρος Ιωακείμ έχει όλα τα εχέγγυα, καθώς και τους ανθρώπους που θα βοηθήσουν σε αυτή την κατεύθυνση και σίγουρα θα προσπαθήσει να μην κάνει ξανά τα λάθη του παρελθόντος για να υλοποιήσει το όραμά του που δεν είναι άλλο από το να δει την αγαπημένη του ομάδα τον Ηρακλή στην παραπάνω κατηγορία.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Καραναστάσης (Σμόλικας), Καπετάνιος (Μελιβοία), Ντιντής (Αμυγδαλέα), Γκατζούλης (Αλμυρός), Ρέψης (Θρίαμβος Σερβιανών), Λαβαντσιώτης (Κ-20 ΑΕΛ), Φορτομάρης Α.

Τα φιλικά

Παρασκευή 10 Αυγούστου: Κ17 Ολυμπιακού Πειραιώς - Ηρακλής Λάρισας (Πήλιο)

Σάββατο 18 Αυγούστου: Ηρακλής Λάρισας - Βλαχογιάννι

Τετάρτη 22 Αυγούστου: Ακαδημία Πλαταμώνα - Ηρακλής Λάρισας (Πλαταμώνας)

Σάββατο 25 Αυγούστου: Αετός Αμυγδαλέας - Ηρακλής Λάρισας

Τρίτη 28 Αυγούστου: Κιλελέρ - Ηρακλής Λάρισας

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου: Ηρακλής Λάρισας - Λάρισα 2012

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου: Νίκαια - Ηρακλής Λάρισας

Οι δηλώσεις…

ΛΑΜΠΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (Πρόεδρος)

«Θέλω αρχικά να καλωσορίσω τον νέο προπονητή της ομάδας Χρήστο Χατζηλιάδη και τον άμεσο συνεργάτη του Θάνο Τριανταφυλλόπουλο και να τους ευχηθώ να είναι γεροί και δυνατοί για την φετινή χρονιά. Έχουν μπροστά τους μεγάλες προκλήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν απόλυτα στο ρόλο τους. Θέλω πάνω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ανανέωσαν και εμπιστεύτηκαν το Δ.Σ. και τον Ηρακλή παρόλο το σοκ που υπέστη η ομάδα την τελευταία αγωνιστική που χάθηκε η άνοδος. Να καλωσορίσω τα νέα αποκτήματα στον Ηρακλή, να ευχηθώ σε όλους πάνω απ' όλα υγεία και σκληρή δουλειά για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Εγώ προσωπικά και όλο το Δ.Σ. θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστεί».

ΘΑΝΟΣ ΣΑΝΙΔΑΣ (Αντιπρόεδρος)

«Φέτος θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε ότι δεν καταφέραμε πέρυσι με την ομάδα του Ηρακλή. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία, επίσης να μιλήσω για τον πρόεδρο της ομάδας κ. Λάμπρο Ιωακείμ που πάνω απ’ όλα είναι φίλος μου για 40 ολόκληρα χρόνια. Αυτό και μόνο δείχνει πως εγώ θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και θέλω να εγγυηθώ πως όλοι θα είμαστε εδώ για τα νέα παιδιά έτσι ώστε να μην τους λείψει τίποτα και να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας που είναι η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ (Προπονητής)

«Για να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να έχουμε υπομονή και επιμονή» για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας. Φέτος έχω τη χαρά να είμαι στο ιστορικό σωματείο του Ηρακλή Λάρισας. Ένα σωματείο πολύ οργανωμένο σε όλα τα επίπεδα και με μεγάλη διάθεση για επιτυχίες. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι και είναι υψηλοί. Κρατήσαμε τον περσινό βασικό κορμό κι αυτό δείχνει ότι υπάρχει θέληση και από τα παιδιά να συνεχίσουν και να πετύχουν ό,τι δεν κατάφεραν πέρσι. Το πρωτάθλημα θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό γιατί έχουν ενισχυθεί σημαντικά πολλές ομάδες της κατηγορίας με ποιοτικούς παίκτες και θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο πρωταθλητής δεν βγαίνει τον Ιούνιο, αλλά τον Μάιο και στόχος μας είναι τον Μάιο να είμαστε εμείς πρώτοι και με την απαιτούμενη διαφορά.

ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (άμεσος συνεργάτης)

«Καλή χρονιά και φέτος σε όλες τις ομάδες με υγεία. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ για την ευκαιρία που μου δίνει να εργαστώ εκτός από υπεύθυνος της ακαδημίας του Ηρακλή και στην αντρική ομάδα ως άμεσος συνεργάτης του κ. Χρήστου Χατζηλιάδη που επίσης ευχαριστώ και τον ίδιο. Ο στόχος της ομάδας του Ηρακλή είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την άνοδο, αυτό όμως για να γίνει πράξη θα πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε Κυριακή μέσα στο γήπεδο».

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ποδοσφαιριστής)

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και κυρίως στους πρωταγωνιστές των γηπέδων που είναι οι ποδοσφαιριστές. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ηρακλή, κ. Ιωακείμ καθώς και τη διοίκηση, αλλά και τον προπονητή κ. Χατζηλιάδη που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ με τη φανέλα μιας ιστορικής ομάδας όπως ο Ηρακλής. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι αυτό που έχω κάνει στις ομάδες που έχω παίξει μέχρι τώρα, θα κάνω και με τον Ηρακλή. Θα δώσω την ψυχή μου για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

ΠΕΤΡΟΣ ΨΩΜΟΛΙΑΣ (ποδοσφαιριστής)

«Πιστεύω φέτος να καταφέρουμε αυτό που δεν πετύχαμε πέρσι, την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ό,τι έχουμε να πούμε θα τα πούμε στο γήπεδο. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΤΣΗΣ (ποδοσφαιριστής)

«Βρίσκομαι στην ομάδα που αγαπώ και με ανέδειξε και ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να διεκδικήσει τον τίτλο».

ΘΑΝΟΣ ΝΤΙΝΤΗΣ (ποδοσφαιριστής)

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ήρθα σε ένα ιστορικό σωματείο όπως είναι ο Ηρακλής. Εύχομαι υγεία, να έχουμε μία καλή χρονιά και η ομάδα να υλοποιήσει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».

ΑΡΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ (ποδοσφαιριστής)

«Πρέπει να κάνουμε πράξη τον στόχο που έχουμε βάλει, δηλαδή να βγούμε πρωταθλητές. Ο καθρέπτης είναι το γήπεδο. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση μέσα από το athleticlarissa.gr

Βίντεο από την πρώτη ημέρα μέσα από το athleticlarissa.gr

">http://