Βαθμολογία

Τόνι Σφήνος: Ποιο το μέλλον του στον ΑΝΤ1;

Τόνι Σφήνος… Απλά απολαυστικός! Εκκεντρικός μεν, αποκάλυψη δε, σε ότι έχει να κάνει και με τα τηλεοπτικά δεδομένα, γιατί μέχρι τώρα ο Τόνι μας είχε ξετυλίξει το ταμπεραμέντο του, μόνο πάνω στη σκηνή. Όμως, αυτό το καλοκαίρι ήρθε με φόρα στον ΑΝΤ1 και πιστεύω πως ήρθε για να μείνει στο τηλεοπτικό προσκήνιο.

Όπως σου έχω ,ήδη, γράψει λατρεμένη, στο «Ταίρι Ξέρει» τον βρίσκω εξαιρετικό, γιατί μην ξεχνάς δεν έχουμε να κάνουμε μ΄ έναν επαγγελματία παρουσιαστή και ίσως αυτός ακριβώς να είναι κι ο λόγος που ο Τόνι κατάφερε να κάνει τη διαφορά.

‘Ισως γιατί δεν πάτησε σε γνωστές πεπατημένες… Ίσως γιατί δεν ένιωσε υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του… Ίσως γιατί κι όλους εμάς τους τηλεθεατές δεν μας θεώρησε «σιγουράκια», γιατί η μαύρη αλήθεια είναι, πως πολλές φορές τα πρόσωπα της τηλεόρασης πέφτουν σε αυτή τη παγίδα και μας θεωρούν δεδομένους. Μέχρι τη στιγμή φυσικά που βγαίνουν στον αέρα, τρώνε «πόρτα» από τους τηλεθεατές και το παίρνουν αλλιώς…

Τι, λοιπόν, πρόκειται να συμβεί με τον Τόνι; Όχι, η παρουσία του στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 δεν έχει μόνο… θερινή διάθεση! Ο γνωστός σόουμαν θα συνεχίσει να πορεύεται στο κανάλι του Αμαρουσίου και τη νέα σεζόν, μιας και το «Ταίρι» έχει πάρει έγκριση να είναι σε πρώτη φάση στον αέρα μέχρι τον Γενάρη – δηλαδή στο πρώτο μισό της σεζόν – και για την συνέχεια βλέπουμε.

Πηγή: Νάνσυ Νικολαΐδου / tlife.gr