Βαθμολογία

Καρέ ανανεώσεων στο Δίστομο

Στον Αμβρυσσέα θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι Μανιδάκης, Βλάχος, Αντωνιάδης και Γούλας. Στην ανανέωση της συνεγασίας της με τέσσερις ποδοσφαιριστές προχώρησε η ομάδα του Διστόμου. Οι ανακοινώσεις αναφέρουν:

«Στον Αμβρυσσέα θα συνεχίσει ο Παναγιώτης Μανιδάκης αφού πριν λίγες ώρες τα βρήκε σε ολα με τον πρόεδρο και τη διοίκηση της ομάδας. Ο Παναγιώτης ηταν την περασμένη χρονιά απο τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και απο τους καλύτερους χαρακτήρες που πέρασαν. Η διοικηση του εύχεται μια εξίσου πολύ καλή σεζόν με υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι που θέσαμε απο κοινού!

Μανιδάκης Παναγιώτης: Προτιμησα να μεινω στην οικογένεια του Αμβρυσσέα Διστόμου,αν και ειχα προτάσεις και απο αλλους συλλογους ομάδων,διοτι και φέτος μου εδειξαν την ιδια αγάπη και εμπιστοσύνη τόσο ο προεδρος οσο και το διοικητικό συμβουλιο. Υποσχομαι να συμβάλλω τα μέγιστα ετσι ώστε ο Αμβρυσσεας Διστόμου να προταγωνιστήσει στη νεα χρονιά οπως του αξιζει!!»

«Για για 5η συνεχή σεζόν θα προσφέρει τις υπηρεσίες στο Σύλλογο, ο αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Βλάχος. Του ευχόμαστε υγεία και μια ακόμη πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα του Αμβρυσσέα που την τιμάει κάθε χρόνο πιστά!».

«Ο Αριστεροπόδαρος Μάριος Αντωνιάδης θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Γ΄εθνικής και την φετινή χρονιά με τα χρώματα του Αμβρυσσέα. Καλή σεζόν Μάριε με υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι που βάλαμε!».

«Επιστρέφει φουριόζος ο Δημήτρης Γούλας στην ομάδα μας μετά την απουσία ενός χρόνου λ.τρ Και θεωρείτε μια εσωτερική ποιοτική μεταγραφή! Δημήτρη να είσαι υγιής και για τα υπόλοιπα δεν έχουμε καμία αμφιβολία! Καλωσόρισες και πάλι σπίτι σου!»