Βαθμολογία

Απέκτησε Μπάρκα και Παλιάτσα ο Πανηλειακός

Οι μεταγραφές συνεχίζονται στον Πανηλειακό. Η ομάδα του Πύργου ανακοίνωσε το Σάββατο (4/8) την απόκτηση του 31χρονου Δημήτρη Μπάρκα και του 23χρονου αμυντικού Θανάση Παλιάτσα ενώ ανανέωσε το συμβόλαιο του για ακόμη ένα χρόνο ο Αναστάσιος Σακελαρίου.

Η ανακοίνωση για τον Μπάρκα: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Μπάρκα. Ο 31 επιθετικός υπήρξε ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες της Α1 Ηλείας φιλοδωρώντας με δεκάδες γκολ τα αντίπαλα δίχτυα κάτι το οποίο θα κάνει και με την φανέλα της ομάδας μας. Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Η ανακοίνωση για τον Παλιάτσα: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Παλίατσα.

Ο 23χρονος αμυντικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναιτωλικό όπου υπήρξε μελος των under 17 και under 20 της ομάδας ενώ μετά έπαιξε στον Άρη Αιτωλικού και στον Θεσπρωτό και οι δυο ομάδες Γ Εθνικής. Τις δυο τελευταίες χρονιές ήταν ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ Βάρδας. Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα ερυθρόλευκα».

Η ανακοίνωση για τον Σακελαρίου: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με ένα δικό του παιδί τον Αναστάσιο Σακελάριου που θα υπερασπίζεται τα γκολπόστ της ομάδας μας και την νέα χρονιά. Του ευχόμαστε υγεία, καλή σεζόν και να πραγματοποιήσει όλα τα όνειρά του με τον Πανηλειακό».