Βαθμολογία

Ανανέωσε με Κρόνο Αργυράδων ο Δημήτρης Βλάσσης

Τη φανέλα του Κρόνου Αργυράδων Κέρκυρας που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής θα συνεχίσει να φορά ο κανονιέρης της ομάδας Δημήτρης Βλάσσης.

Ο Κερκυραίος επιθετικός δεν άργησε να πει το «ναι» στο πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Καραϊσαρλή για την ανανέωση της συνεργασίας που του πρότεινε και έτσι θα παραμείνει για ακόμα μια χρονιά στο Κρόνο όπου θα επιδιώξει να φορτώσει με πολλά γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο «Γαμπρός», όπως είναι το παρατσούκλι του Επτανήσιου φορ, είχε περάσει και από τον Απόλλωνα Λάρισας την σεζόν 2006-2007 όταν ο σύλλογος αγωνιζόταν στη πάλαι ποτέ Δ' Εθνική πετυχαίνοντας μαζί του την παραμονή σε ένα δύσκολο τότε πρωτάθλημα. Για την ιστορία συνεργάστηκε με τους Οράσιο Μοράλες και Νίκο Αργυρούλη.

Πριν το πέρασμα του από τον θεσσαλικό Κάμπο αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Κεραυνού Δραγωτινών σε ηλικία 12 ετών και εν συνεχεία φόρεσε τις φανέλες του Ποσειδώνα Βιταλάδων όπου πέτυχε 20 τέρματα και ΑΕ Λευκίμμης σκοράροντας δύο τέρματα λιγότερα. Μετά την επιστροφή του στο νησί αγωνίστηκε και πάλι στη Λευκίμμη στη Δ' Εθνική, όπως και με τη φανέλα του Ολύμπου Κέρκυρας.

Ο χαρισματικός κυνηγός θα αγωνιστεί στην Αναγέννηση Περιβολίου και εν συνεχεία στο Κρόνο που είχε υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα. Εκεί μέσα σε τέσσερις μήνες θα πετύχει 11 τέρματα και θα συμβάλλει τα μέγιστα στην άνοδο. Η συνέχεια θα τον φέρει στον ΑΟ Κάβου με τον οποίο κατακτά το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, πριν αγωνιστεί και πάλι στην ΑΕ Λευκίμμης.

Από την σεζόν 2015-2016 αγωνίζεται στους Αργυράδες όπου κατέκτησε το κύπελλο ΕΠΣ Κέρκυρας και έφτασε με την ομάδα του μέχρι την προημιτελική φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος. Την αμέσως επόμενη χρονιά θα κατακτήσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της ομάδας σκοράροντας 14 φορές παρότι δεν αγωνίστηκε ως επί το πλείστον στη φυσική του θέση. Τέλος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η συμβολή του στην άνοδο των νησιωτών στη Γ' Εθνική ήταν υπερπολύτιμη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Κρόνου:

Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν ότι ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Βλάσσης από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας την τελευταία τριετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία, προσωπική  και οικογενειακή προκοπή και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας. Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Ο Κερκυραίος φορ μίλησε στο athleticlarissa.gr όπου δήλωσε πολύ χαρούμενος για τη παραμονή του στην ομάδα με την ανανέωση να είναι εύκολη υπόθεση όπως μας είπε, ενώ χαρακτήρισε εξαιρετικό άνθρωπο τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Καραϊσαρλή.

Σε ερώτηση για τους στόχους της ομάδας ανέφερε ότι αυτοί είναι το καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούν και γιατί όχι να μην είναι ο σύλλογος η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Τέλος ευχήθηκε υγεία σε όλους και να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του 31χρονου επιθετικού:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είμαστε μια οικογένεια στο Κρόνο Αργυράδων. Η ανανέωση μου ήταν εύκολη υπόθεση για τον πρόεδρο γιατί γνωρίζει εκ των προτέρων ότι θα είμαι στην ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις. Σπάνια βρίσκεις τέτοιους εξαιρετικούς ανθρώπους να συνεργαστείς όπως είναι ο κ. Γιάννης Καραϊσαρλής.

Ομαδικοί στόχοι υπάρχουν και είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, πάνω από όλα να το ευχαριστηθούμε και γιατί όχι να μην είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με ότι αυτό σημαίνει. Προσωπικοί στόχοι για μένα δεν υπάρχουν, από τη στιγμή που παίζουμε στο Κρόνο Αργυράδων υπάρχουν μόνο ομαδικοί. Επομένως υγεία σε όλους και καλό πρωτάθλημα».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ