Βαθμολογία

Κάναντι: «Έτσι, είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Ατρόμητος με γκολ που δέχθηκε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα, το βράδυ της Πέμπτης (2/8), αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ από τη Ντιναμό Μπρεστ.

«Είναι δύσκολο το συναίσθημα να χάνεις ένα ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Θέλαμε σήμερα τη νίκη και το δείξαμε από την αρχή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο πολύ σκληρό και πονάει. Είμαστε απογοητευμένοι από αυτή την εξέλιξη» ήταν το σχόλιο του Νταμίρ Κάναντι στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Η ζωή όμως, συνεχίζεται… «Δεν πρέπει να επηρεαστούμε, πρέπει να σηκωθούμε ξανά στα πόδια μας για το πρωτάθλημα. Παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, ίσως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο να εκμεταλλευτούμε κάποιες ευκαιρίες που είχαμε, να πετύχουμε ένα γκολ για να μας φύγει το άγχος».

Ο Αυστριακός χαρακτήρισε «άδικο» τον αποκλεισμό. «Η ομάδα τα έδωσε όλα σήμερα και στο πάθος και στην τακτική και στη συγκέντρωση και νομίζω ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς είναι άδικο για μας αυτό το αποτέλεσμα. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω κάποιες μέρες ξεκούραση στους παίκτες μου να προετοιμαστούν τις έξι εβδομάδες που έχουμε για την έναρξη του πρωταθλήματος» είπε. Ακόμη, μίλησε:

Για το αν ο Ατρόμητος άξιζε την πρόκριση: «Στο Μπρεστ στα πρώτα 70 λεπτά δεν ήμασταν καλοί. Αλλά σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα και νομίζω ότι αυτές οι εναλλαγές συναισθημάτων συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την τελευταία φάση του αγώνα και το γκολ της Ντιναμό: «Δεν ξέρω τι συνέβη στην τελευταία φάση. Ο αντίπαλος έκανε μια μπαλιά απελπισίας ίσως θα έπρεπε να πιέσουμε λίγο παραπάνω για να μην βγει αυτή η σέντρα».

Για το γκολ του Κουλούρη που ακυρώθηκε και για την διαιτησία: «Θέλω κι εγώ να το δω στο βίντεο. Από τη θέση που το είδα δεν ήταν φάουλ. Δεν ξέρω καν ποιος πήρε την απόφαση. Δυστυχώς μας πονάει αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για την διαιτησία. Οι αποφάσεις θα πρέπει να είναι σεβαστές. Πρέπει να εστιάσουμε στη δική μας προσπάθεια».

Για την αποβολή του Μούγιακιτς: «Κι εγώ δεν έχω καταλάβει τη συνέβη. Μου έκανε και μένα εντύπωση η αποβολή του από τον πάγκο».