Βαθμολογία

«Γελοία προσπάθεια υπονόμευσης της πώλησης των μετοχών»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε το απόγευμα της Πέμπτης (2/8) τον Γιάννη Αλαφούζο «αρχινταβατζή» του Παναθηναϊκού και ο τελευταίος του απάντησε με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ο πόλεμος στον Παναθηναϊκό ανάμεσα στις δύο πλευρές, μαίνεται…

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ μεταξύ, άλλων κάνει λόγο για «γελοία προσπάθεια υπονόμευσης της πώλησης των μετοχών της ΠΑΕ» από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζει ότι έχει βάλει στην ΠΑΕ περισσότερα από 50 εκατ. ευρώ από την προσωπική του περιουσία και δηλώνει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια. Η ανακοίνωση από το γραφείο του του Γιάννη Αλαφούζου:

 «Ο κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βλέποντας ότι πλησιάζει στο τέλος η ελπιδοφόρα για το μέλλον συμφωνία για την πώληση των μετοχών του Παναθηναϊκού προβαίνει σε μια ακόμα, γελοία προσπάθεια να την υπονομεύσει. 

Αρνείται να παράσχει, ως έχει και νομική υποχρέωση στην ομάδα, το παραχωρητήριο της Λεωφόρου για να συμπεριληφθεί στον φάκελο αδειοδότησης για την συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της super league. 

Επιπλέον με ανοίκειες εκφράσεις επιτίθεται προσωπικώς στον μόνον άνθρωπο ο οποίος τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να διασώσει και να εξυγιάνει τον Παναθηναϊκό και στον μόνο που αποδεδειγμένα μέχρι στιγμής έχει βάλει από την προσωπική του περιουσία, στην ΠΑΕ πάνω 50 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος, θέλει να διώξει τον Παναθηναϊκό από την ιστορική έδρα της Λεωφόρου, να τον αποκλείσει από το πρωτάθλημα και να διαλύσει κάθε ελπίδα ανάκαμψής του. Η δικαιοσύνη θα επιληφθεί της υποθέσεως, καθώς και των ύβρεων που εξαπέλυσε κατά του κ. Ιωάννη Αλαφούζου».