Βαθμολογία

Κουέστα: «Όλοι θα κριθούμε από τον προπονητή»

Πρόκειται για ένα από τα πολλά μεταγραφικά αποκτήματα του Άρη το φετινό καλοκαίρι... Ο λόγος για τον Χούλιαν Κουέστα ο οποίος μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα.

Με δηλώσεις του από την Ολλανδία, όπου προετοιμάζονται οι «κίτρινοι», ο Ισπανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε και στον μεγάλο ανταγωνισμό που υπάρχει για τη θέση κάτω από τα δοκάρια ενώ αποκάλυψε πως ένας από τους σημαντικότερους λόγους που αποφάσισε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη ήταν ο Πάκο Ερέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο 27χρονος γκολκίπερ την Πέμπτη (2/8): Για την απόφαση του να έρθει στον Άρη: «Ξέρω ότι ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Είχα κι άλλες προτάσεις πριν έρθω εδώ και δεν είχα καμία αμφιβολία γι αυτό».

Για τη δουλειά στις προπονήσεις: «Δουλεύουμε πολύ καλά με τον Αντώνη (σ.σ. Λυκούρη). Ήταν μία καλή αρχή, ένα καλό ματς, κερδίσαμε, έπιασα και το πέναλτι».

Για τους συμπαίκτες του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία με τους συμπαίκτες μου. Είμαστε μία ομάδα πολύ δεμένη και είμαι χαρούμενος για τη συνοχή που έχουμε».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του: «Είμαστε τρεις παίκτες για μία θέση. Υπάρχει ανταγωνισμός. Ο καθένας κάνει τη δουλειά του και εγώ τη δική μου. Θα κριθούμε όλοι από τον προπονητή».

Για τα συνθήματα στο τραπέζι: «Χθες, ήμασταν όλοι μαζί. Μου άρεσαν και τα οπαδικά συνθήματα, θα συνεχίσουμε έτσι. Θέλω να ζήσω την ατμόσφαιρα του Κλεάνθης Βικελίδης. Να δω το γήπεδο γεμάτο και να τραγουδάνε, όπως εμείς στο τραπέζι».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Ήταν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που ήρθα. Γνώριζα τον σύλλογο και την ιστορία του και δεν είχα καμία αμφιβολία, ώστε να έρθω και να βοηθήσω την ομάδα».