Βαθμολογία

Έκλεισε στους τερματοφύλακες ο Ιωνικός

Από τη θέση του τερματοφύλακα ξεκινά τη στελέχωση του ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν ο Ιωνικός. Η ομάδα της Νίκαιας ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/8) την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Τάσο Κουρεπίνη και Γιώργο Μποζιονέλο.

Παράλληλα, γνωστοποίησε και την απόκτηση του Ηλία Κυρίτση, ο οποίος μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν την εστία της Κηφισιάς ενώ έχει περάσει και από τα τμήματα υποδομής των Ατρομήτου και Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον τερματοφύλακα Τάσο Κουρεπίνη βρίσκεται ο Ιωνικός. Ο 27χρονος πορτιέρο υπερασπίστηκε και πέρυσι την εστία του συλλόγου όντας εκ των ποδοσφαιριστών που διακρίθηκαν, κάνοντας μια σειρά εξαιρετικών εμφανίσεων, και έχοντας παράλληλα μια γεμάτη σεζόν.

Ταυτόχρονα ο σύλλογος προχωρά στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ηλία Κυρίτση. Ο νεαρός, μόλις 21 ετών, τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Ιερόθεο και Κηφισιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε πέρασμα από τα τμήματα υποδομής τόσο του Ατρομήτου όσο και του Ολυμπιακού.

Τέλος, με τα κυανόλευκα θα εξακολουθεί να αγωνίζεται και ο Γιώργος Μποζιονέλος, ο οποίος και προέρχεται από τα "σπλάχνα"  του Ιωνικού. Ο νεαρός γκολκίπερ, που πριν από λίγο έκλεισε τα 20 του χρόνια, θα συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας στην οποία βρίσκεται από μικρός. Ο Ιωνικός ξεκινάει τη στελέχωση του ρόστερ του από τον "άσσο" από τη βάση δηλαδή μιας ομάδας και αποδεικνύει το γεγονός πως ενισχύεται σημαντικά.