Βαθμολογία

Δημούτσος: «Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από...»

Στο φιλικό 0-0 με τον Πανιώνιο έμεινε η Λαμία την Τετάρτη (1/8) και στο ΔΑΚ υπήρχε πολύς κόσμος στις εξέδρες. Ο Ελίνι Δημούτσος, σε δηλώσεις του μετά το ματς, έδωσε την υπόσχεση ότι εν όψει της προσεχούς σεζόν εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κρατούν τους οπαδούς τους κοντά τους.

«Αυτό είναι το σημαντικό, το να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φέρνουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Η ανταμοιβή για όλο αυτό είναι να είναι γεμάτο το γήπεδο, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να έχεις τον κόσμο κοντά σου.

Θα παίζουμε και θα δίνουμε το 100% του εαυτού μας για να τον φέρουμε κοντά μας, καθώς είναι πολύ σημαντικό για εμάς να είναι γεμάτο το γήπεδο», ανέφερε ο έμπειρος μέσος.

Και πρόσθεσε για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία: «Θεωρώ ότι δουλεύουμε πάρα πολύ καλά, η ομάδα σε όλα της τα φιλικά έχει ένα πολύ καλό πρόσωπο, ωστόσο δεν παύει να είναι φιλικά παιχνίδια.

Έχουμε την ποιότητα όμως και τους ποδοσφαιριστές και με τη δουλειά που κάνουμε πιστεύω πως θα αντεπεξέλθουμε πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα». Τέλος, σχολιάζοντας την αβεβαιότητα που υπάρχει για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, είπε: «Εντάξει, για έναν ξένο είναι πρωτόγνωρο αλλά για εμάς που ζούμε τόσα χρόνια εδώ δεν μας φαίνεται παράξενο. Εδώ και κάποια χρόνια δεν έχει ξεκινήσει σωστά το πρωτάθλημα. Τι να πω τώρα; Μακάρι να είναι όλα για καλό».