Βαθμολογία

Μαρτίνς: «Χρήσιμο παιχνίδι, θα είμαστε έτοιμοι με Λουκέρνη»

Στο 0-0 με τη Λεγκανές «κόλλησε» ο Ολυμπιακός στο φιλικό που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της αναμέτρησης με τη Λουκέρνη για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στις πολλές ευκαιρίες των «ερυθρολεύκων» ενώ σημείωσε πως θα είναι έτοιμοι για το ματς με τους Ελβετούς.

Παράλληλά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, Μεριά και Τοροσίδη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Πειραιωτών στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ χρήσιμο απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη που έτρεχε συνεχώς, Κάναμε πολλές ευκαιρίες, δεν βγάλαμε στο γήπεδο όσα θέλαμε άλλα ήταν ένα κάλο παιχνίδι για εμάς.

Για το ματς με την Λουκέρνη: Είναι μία πολύ καλή ομάδα, με πολύ κάλους παίκτες μπροστά. Είναι μια ομάδα που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της Ελβετίας και στις 9 του μήνα, θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε μπροστά στον κόσμο μας.

Για τους Μεριά και Τοροσίδη: Είναι δυο πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν. Ο Τοροσίδης ξέρει την ομάδα, είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας είναι έμπειρος και θα βοηθήσει την ομάδα αρκετά. Ο Μεριά είναι ένας πολύ κάλος ποδοσφαιριστής και πιστεύω θα βοηθήσει και αυτός αρκετά.