Βαθμολογία

Διπλή μεταγραφή για τη Χαλκίδα

Με ανακοίνωσή τους την Τετάρτη (1/8), οι «νερατζούρι» ανακοίνωσαν την απόκτηση ακόμα δύο παικτών. Συγκεκριμένα, ενέταξαν στο δυναμικό τους Σπύρο Σπυριδάκη και Γιάννη Σχίζα.

Ο πρώτος είναι επιθετικός και προέρχεται από την Α.Ε. Ηρακλείου ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Αμβρυσσέα Διστόμου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σπυριδάκη Σπυρίδων(21/06/98). Ο 20χρονος επιθετικός προέρχεται από την ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” και έχει λάβει μέρος σε 28 αγωνιστικές, πετυχαίνοντας 12 γκολ. 

Επίσης έχει συμμετάσχει στα τμήματα U14, U16 και U18 του Ολυμπιακού. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον καινούργιο παίχτη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι γερός, ευτυχισμένος, να πραγματοποιήσει όλες του τις προσωπικές επιδιώξεις και να αγωνιστεί δυνατά στο πλευρό του Α.Ο.Χ.».

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον 21χρονο ποδοσφαιριστή Σχίζα Ιωάννη(14-05-97), ο οποίος προέρχεται από την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου. Ο 21χρονος στοπερ αγωνιζόταν πέρυσι στον Αμβρυσσέα Διστόμου, συμμετέχοντας σε 17 αγωνιστικές.

Καλωσορίζουμε λοιπόν το νέο μέλος στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να είναι υγιέστατος, ευτυχισμένος, να πραγματοποιήσει όλους τους ψυχικούς του στόχους και να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, φορώντας την μπλούζα της ομάδας μας με την Αρέθουσα στο στήθος».