Βαθμολογία

Μυροφορίδης, η επιστροφή!

Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (1/8) η επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη στον Ηρακλή. Ο έμπειρος παράγοντας συναντήθηκε με τους διοικούντες του «Γηραιού» και συμφώνησε ώστε να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, προσπαθώντας να την επαναφέρει στα «μεγάλα σαλόνια».

Μάλιστα, ήδη σήκωσε τα μανίκια ξεκινώντας επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Ο Μυροφορίδης θα παραχωρήσει και συνέντευξη Τύπου στις 14:00 της Παρασκευής (3/8).

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Σήμερα στα γραφεία της ομάδας στη Μίκρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΔΣ του τμήματος με τον Παύλο Μυροφορίδη με θέμα την συνεργασία των δύο πλευρών. 

Στη συνάντηση αυτή επήλθε συμφωνία και ο Παύλος Μυροφορίδης θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή στην νέα ποδοσφαιρική χρονιά, 4 χρόνια μετά την άκρως πετυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών.

Ταυτόχρονα στα γραφεία παραβρέθηκε ο εκπρόσωπος της Tipbet Φώτης Μπαλτίδης με θέμα να καταστεί η εταιρεία Μέγας Χορηγός του Ηρακλή. Και σε αυτή τη συνάντηση επήλθε συμφωνία. Ο κύριος Μπαλτίδης δεσμεύθηκε ότι μέχρι την Παρασκευή θα ανακοινωθεί στο ΔΣ του Ηρακλή το ποσό της χορηγίας. 

Τέλος, την Παρασκευή 3 Αυγούστου και ώρα 14:00 στα γραφεία του Ηρακλή στη Μίκρα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τον νέο τεχνικό διευθυντή Παύλο Μυροφορίδη.