Βαθμολογία

Ικανοποιημένος ο Ερέρα στον Άρη

Θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία είδε ο Πάκο Ερέρα στη φιλική νίκη του Άρη επί της Ντε Γκράαφσαπ, την Τρίτη (31/7). «Κάναμε περισσότερες ευκαιρίες συγκριτικά με το πρώτο φιλικό. Είμαι χαρούμενος για τους ποδοσφαιριστές μου γιατί πάλεψαν το παιχνίδι σε ολόκληρη τη διάρκειά του. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Είμαι λίγο προβληματισμένος γιατί δεν είχαμε κατοχή μπάλας και είναι κάτι που θέλω, όπως επίσης δεν μου άρεσαν τα εύκολα λάθη, με λάθος πάσες σε τρία μέτρα. Με προβληματίζουν τα εύκολα λάθη, όμως όλα αυτά θα τα δουλέψουμε και θα τα βελτιώσουμε στη συνέχεια» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Στάθηκε πάντως, και στα οφέλη της νίκης. «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο που δεν κυλούσε σωστά η μπάλα. Υπήρχαν στιγμές που ήμασταν καλοί και άλλες που κάναμε λάθη. Αυτά θέλουμε να διορθώσουμε για να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι όμως καλό το γεγονός πως κερδίσαμε, καθώς τέτοια αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση».

Ο προπονητής των «κίτρινων» προανήγγειλε και άλλες μεταγραφές. «Χρησιμοποιήσαμε πολλούς παίκτες με την περσινή σεζόν κυρίως στην άμυνα. Οι νέοι για να διεκδικήσουν θέση θα πρέπει να δουλέψουν πολύ για να κερδίσουν θέση βασικών στην ομάδα. Η ομάδα είναι καλά οργανωμένη, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, θα κάνουμε κι άλλες κινήσεις» είπε.